abonneer nu
Lokaal autonieuws

Zussen winnen reis naar Olympische Winterspelen

Geplaatst op Tuesday 6 February 2018 15:06
  • © Frens Jansen

pinterestmail

Meppel - Astrid en Lisanne Aalbers uit Punthorst gaan dankzij een proefrit in de Toyota C-HR Hybrid vijf dagen naar de Olympische Winterspelen in PyeongChang.

Astrid deed samen met haar vader en haar zus mee aan de Energy Challenge bij Van der Linde Meppel. De uitdaging was: op een vooraf uitgestippeld traject minimaal 50% van de tijd elektrisch rijden. En daar slaagde ze in: 56% was haar score. Ze had nooit gedacht dat ze twee weken later een telefoontje van Toyota zou krijgen met de mededeling dat ze een reis voor twee personen naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea heeft gewonnen.

Astrid: ‘Te gek, ik had nooit gedacht dat we iets zouden winnen. We hebben er ontzettend veel zin in!’ 10 februari vertrekken ze naar PyeongChang. Ze gaan naar twee schaatswedstrijden (1500 meter dames en heren), de snowboard finale dames slopestyle en alpineskiën combinatie mannen. Via de Facebookpagina van Van der Linde zijn de belevenissen van de meiden te volgen. https://www.facebook.com/vanderlindemeppel

Toyota is trotse Worldwide Mobility Partner van de Olympische en Paralympische Spelen. Toyota is het eerste automerk dat wereldwijd de Olympische én Paralympische Spelen sponsort. Voor Toyota gaat mobiliteit veel verder dan de continue verbetering van auto’s. Het sponsorschap komt voort uit de diepe overtuiging dat alle mensen zich moeten kunnen bewegen omdat iedereen dan het beste uit zichzelf kan halen.

Toyota trapt samen met olympisch sportster Ireen Wüst en snowboarder Chris Vos de ‘Start Your Impossible’-campagne af met twee adembenemende korte films over hun weg naar de top. Zij laten zien dat niets onmogelijk is.

Proefrijden in een Toyota Hybrid is leuker dan ooit. Met de Energy Challenge wordt je namelijk uitgedaagd om zo lang mogelijk elektrisch te rijden. Rijd je meer dan 50% van tijd elektrisch in een Yaris, Auris of Toyota C-HR, dan maak je kans op een VANMOOF elektrische fiets of zelfs een gloednieuwe Toyota Hybrid. Doe dus mee met de Energie Challenge bij Van der Linde Meppel! En ervaar hoe prettig hybride rijdt! De Energy Challenge duurt nog tot 14 april.

https://www.toyota-meppel.nl/nieuws-en-acties/toyota/kies-hybride.aspx

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.