abonneer nu
Lokaal autonieuws

Bedrijfswagenbeurs bij Van der Linde Meppel

Geplaatst op Sunday 15 April 2018 12:45
  • © Sieb van der Laan

pinterestmail

Meppel - Toyota Van der Linde Meppel houdt op vrijdag 20 en zaterdag 21 april de Bedrijfswagenbeurs.

Met de introductie van de Toyota PROACE, inmiddels twee jaar geleden, was Toyota in één klap terug op de bedrijfswagenmarkt. Nu is het tijd om al deze harde werkers in de schijnwerpers te zetten. Het volledige en onverwoestbare bedrijfswagenprogramma van Toyota is aanwezig. Dus hét moment om kennis te maken met de harde werkers van Toyota: de legendarische Land Cruiser, de stoere Hilux en de veelzijdige PROACE. Van die laatste zijn verschillende speciale uitvoeringen aanwezig, van taxibus tot glasresteel, van koelwagen tot hoveniersuitvoering. We noemen de PROACE niet voor niets ‘de bus voor elke klus’.

Programma bedrijfswagenbeurs

Er is niet alleen veel te zien op deze bedrijfswagenbeurs, er is ook veel te doen. Zo kan de bezoeker zijn 4x4 skills op een speciaal parcours testen of een slag slaan op de Kop-van-jut met kans op mooie prijzen. Uiteraard staan er heerlijke snacks en drankjes klaar.

De beurs is op vrijdag 20 april van 11.00 tot 20.00 uur en zaterdag 21 april van 11.00 tot 18.00 uur.

Businessavond

Op 19 april trapt Van der Linde Meppel de Toyota Bedrijfswagenbeurs af met de Businessavond voor ondernemers. Het is een inspirerende bijeenkomst met rallycoureur/ondernemer Bernhard ten Brinke en F1-presentator Rob Kamphues. Ten Brinke won in januari als eerste Nederlander een etappe in de loodzware Dakar Rally.

Het thema is: ‘Niet de snelste wint, maar de beste manager.’ Rob Kamphues interviewt Bernhard ten Brinke.

Wie benieuwd is naar de raakvlakken tussen het coureurs- en ondernemersvak, kan zich aanmelden via btb@vanderlinde-meppel.nl. Graag de naam en bedrijfsnaam in de e-mail vermelden. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u zich snel aan!

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.