abonneer nu
Lokaal autonieuws

Introductieweekend van nieuwe Toyota Aygo bij Van der Linde Meppel

Geplaatst op vrijdag 15 juni 2018 15:22
  • De nieuwe Toyota Aygo. © Toyota

pinterestmail

Meppel Compact en wendbaar. Een nieuw, scherp design, een opvallend front en een breed palet van sprankelende kleuren. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. De nieuwe Toyota Aygo. Je kunt de Aygo samenstellen zoals je wilt en toch blijft-ie altijd betaalbaar.

Met een fris design en verder verbeterde prestaties is de Aygo nóg leuker om te rijden. De compactste Toyota behoudt zijn onderscheidende X-design. Voor een extra krachtige look is het echter niet langer twee-, maar driedimensionaal. De nieuwe Aygo biedt verbeterde rijeigenschappen. De wielophanging is aangepast en de software van de stuurinrichting geüpdatet. Dit heeft geresulteerd in een snellere reactietijd en een preciezere besturing.

Al met al levert de Aygo meer prestaties en meer rijplezier, terwijl het brandstofverbruik nog altijd tot het laagste in zijn klasse behoort. De nieuwe Aygo is zelfs nog zuiniger dan zijn voorganger. Verder profiteren inzittenden van meer comfort doordat de Aygo stiller is dan voorheen.

MEER OVER DIT ONDERWERP

Voordeel

De onderscheidend gelijnde en in Nederland uiterst populaire A-segmentauto is leverbaar vanaf 11.695 euro voor de Aygo 1.0 VVT-i x. Speciaal voor de Nederlandse markt is er tijdelijk de Aygo x-first met een voordeel van 1.395 euro. De nieuwe Aygo is leverbaar met Apple CarPlay en Android Auto en heeft standaard herkenbare LED-dagrijverlichting en LED-verlichting achter.

Met Toyota Private Lease is de nieuwe Aygo leverbaar vanaf 199 euro per maand. Voor 10 euro extra kan na één jaar het contract maandelijks opgezegd worden (Toyota Private FlexLease).

Benieuwd naar de nieuwe Aygo? Vanaf 15 juni staat hij in verschillende uitvoeringen in de showroom van Toyota Van der Linde Meppel (Blankenstein 290). Uiteraard is een proefrit mogelijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.