abonneer nu
Lokaal autonieuws

Adventure Challenge bij Van der Linde Meppel

Geplaatst op vrijdag 27 juli 2018 15:08
  • RAV4. © Toyota

pinterestmail

Meppel - Ontdek deze zomer de Adventure modellen van Toyota bij Van der Linde Meppel. ‘Het rijden in deze auto’s is niet alleen avontuurlijk, we maken het in de maanden juli, augustus en september ook extra speciaal’, zegt Marc Jan van der Linde.

Want wie deze maanden een proefrit maakt in de Toyota C-HR of Toyota RAV4, maakt kans op een roadtrip naar IJsland, Canada of Australië ter waarde van € 10.000,-. Dat kan door een proefrit aan te vragen via toyota.nl. Vervolgens ontvangt aanmelder een e-mail met een adventure code die de aanvraag bevestigt.

Marc Jan Van der Linde: ‘Op de afgesproken datum komt je met de adventure code in de showroom. Van een van onze collega’s krijg je een adventure koffer, die je met de adventure code kan openen. Wat in de koffer zit, houden we nog even geheim. In ieder geval bevat de koffer wel de sleutel van de Toyota waarmee je een proefrit gaat maken.’

Wie een proefrit heeft gemaakt, dingt automatisch mee voor de prijs. Eind september krijgt de winnaar van de droomreis bericht.

De Toyota C-HR en RAV4 zijn tijdelijk verkrijgbaar met € 2.750,- voordeel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.