abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietsstroken in binnenstad
Fietsersbond Steenwijkerland stelt voor om een fietsroute Steenwijk-Giethoorn te realiseren, die door de binnenstad van Steenwijk moet gaan.
Onze stelling is: Het is een goed idee om speciale fietsstroken in het centrum aan te leggen.
TestRitten

Klassieke Suzuki Jimmy is herboren

Geplaatst op Monday 11 February 2019 12:24
  • De nieuwe Jimmy. © Suzuki

pinterestmail

Rouveen - De Suzuki Jimmy is herboren. De vernieuwde ‘terreinwagen’ staat nu in de showroom van Autobedrijf Korterink in Rouveen.

De kleine en stoere Jimny is een moderne interpretatie van de klassieke terreinwagen van Suzuki. Het interieur is al even origineel vormgegeven als het exterieur, met een dikke knipoog naar het verleden. De snelheidsmeter en toerenteller zijn ouderwetse ronde klokken. Belangrijke functies worden bediend met klassieke draaiknoppen of tuimelschakelaars.

Tegelijkertijd is de elektronica ronduit modern. De Jimny beschikt, afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau, over een compleet infotainment-systeem met audio-, navigatie- en communicatie-functies. Ook Apple Carplay en Android auto worden ondersteund. Een camera kijkt met de bestuurder mee. Zo kan de computer waarschuwen en tegensturen bij het onbedoeld overschrijden van de belijning op het wegdek. Tevens wordt de huidige snelheidslimiet getoond in een klein beeldschermpje tussen de klokken.

Zaken zoals cruise-control, een lichtsensor (maar geen regensensor), stoelverwarming en een volwaardig klimaatcontrolesysteem zijn allemaal aanwezig.

www.korterink.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.