abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Roken
Groningen wil eerste rookvrije stad worden. Onze stelling: Roken in de openbare ruimte moet in elke stad verboden worden.
Nieuwstweets
dossiers
Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Werk en Inkomen Steenwijkerland ...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeenteraad plaats. De laatste gem...
meer over: Camerabeelden moeten leiden naar spoor vermiste Bert van der Hoek
25-07-2017 om 22:33
Staphorst - De verdwijning van de 69-jarige Bert van der Hoek is nog steeds een groot mysterie. Daarom zoekt de politie nu naar camerabeelden die meer duidelijkheid over de vermissing van de man moeten geven.
ignore touch
25-07-2017 om 19:42
Dwingeloo - Het nieuwe Low Frequency Array (LOFAR) station in Ierland wordt op 27 juli geopend. Hiermee breidt de grootste radiotelescoop ter wereld, met centrale antennes in Nederland, zich uit...
ignore touch
25-07-2017 om 18:09
Meppel - Hilbertus Hagedoorn en Neeltje Hagedoorn-Homburg zijn vandaag, dinsdag 25 juli 60 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester Richard Korteland om hen persoonlijk te komen feliciteren.
ignore touch
25-07-2017 om 16:47
Staphorst – Henk Meesters van Meesters Tweewielers houdt samen met de Staphorster Hengelaarsvereniging op 22 augustus voor de vijfde keer de Staphorster wedstrijd panlatvissen. Decor is wederom...
ignore touch
25-07-2017 om 15:01
Meppel - De deelnemers aan de Drentse Fiets4daagse zijn op pad. Dinsdagmorgen gingen de eerste fietsers op de pedalen en vertrokken voor hun rit door de omgeving.
ignore touch
25-07-2017 om 14:54
Assen - Er rijden deze week van woensdag op donderdag en van donderdag op vrijdag na 0.35 uur geen treinen tussen Groningen en Assen.
ignore touch
25-07-2017 om 11:15
Assen - Hilko Folkeringa (49) vertrekt als directeur-bestuurder van De Nieuwe Kolk in Assen. Vanaf 1 oktober gaat hij leiding geven aan de Zwolse theaters.
ignore touch
25-07-2017 om 10:06
Meppel - Ondanks de wat minder gunstige weersvoorspellingen voor deze week, kwam de stemming er toch goed in tijdens de opening van de Drentse Fiets4daagse in Meppel.
ignore touch
24-07-2017 om 16:52
Meppel - Als gevolg van een wisselstoring lag het treinverkeer tussen Meppel en Hoogeveen maandagmiddag ongeveer een uur stil. Inmiddels heeft NS het treinverkeer hervat.
ignore touch
25-07-2017 om 10:42
Ruinen - In de zomer is het een drukte van belang in de vlindertuin bij bezoekerscentrum Dwingelderveld in Ruinen.
ignore touch
24-07-2017 om 11:08
Ansen - De tiende editie van Vogelpop was met naar schatting duizend bezoekers en slechts een hoosbui in de nacht van zaterdag op zondag een groot succes.
ignore touch
24-07-2017 om 10:05
Ruinen - Een bijna vol openluchttheater De Baete in Ruinen en weergoden die de forse regenbuien zaterdagavond uitstelden tot na de première van 'Een arfenis vol verrassingen'.
ignore touch
22-07-2017 om 15:47
Kerkenveld - Boer Riks, afkomstig uit Kerkenveld, die meedeed aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, gaat trouwen met zijn vriendin Nicole. Dat meldt de website van Boer zoekt Vrouw.
ignore touch
22-07-2017 om 12:25
Zuidwolde - Ze is zó opgelucht weer thuis te zijn. Marleen Lubberink (17) uit Zuidwolde zal haar eerste vakantie zonder haar ouders, niet snel vergeten.
ignore touch
Diever - Het OERmuseum in Diever pakt de komende dagen uit. Tijdens de Mammoetdagen die woensdag en donderdag plaatsvinden rond het museum op de Brink, valt er voor bezoekers en ook voor de...
ignore touch
Hoogeveen / Zuidwolde / Havelte - Basisschoolkinderen uit de gemeenten Hoogeveen, De Wolden en Westerveld gaan vanaf maandag 21 augustus vakantievieren in en rond MFA De Meesters Erve in Havelte.
ignore touch
Noordwolde/Vledder - De schilderwerkplaats en atelier van Cees en Loes Lodder in Noordwolde Zuid was dit weekend open voor het publiek.
ignore touch
Havelte – Een motorrijder is zaterdagochtend gewond geraakt nadat hij op de Van Helomaweg in Havelte voor een ree moest...
ignore touch
Staphorst – De jongerenraad in Staphorst die vorig jaar zomer het levenslicht zag, zit nog in de aftastende fase. Gevraagd en ongevraagd advies geven over zaken die jongeren aangaan, is de taak....
ignore touch
Staphorst - Tussen de 500 en de 750 personen hebben zondagmiddag en – avond in de Staatsbossen van Staphorst en later ook op andere plekken gezocht naar de 69-jarige Bert van der Hoek die sinds...
ignore touch
Staphorst - Zeker 600 inwoners van Staphorst zijn zondagmiddag in groepjes van tien personen gaan zoeken naar de 69-jarige Bert van de Hoek. Hij wordt sinds gisteren vermist.
ignore touch
Staphorst – Staphorst krijgt iets meer ruimte van de provincie Overijssel als het gaat om windenergie. Voor 1 december...
ignore touch
Nieuwleusen - Het buitengebied van het Vechtdal krijgt glasvezel. Op vrijdagmiddag – toch nog ruim voor de sluiting van de inschrijving (maandag) – werd de ‘magische’ grens van 50 procent...
ignore touch
Steenwijk - De fractie van D66 in de gemeenteraad van Steenwijkerland is bezorgd over de gevolgen van de uitspraak van de rechter over de rioolheffing in de gemeente.
ignore touch
Regio - Bijna 300 woningeigenaren in Drenthe sloten het afgelopen half jaar een lening af voor het investeren in energiemaatregelen voor de eigen woning.
ignore touch
Wanneperveen - David de Graaf is een van de 100 genomineerden voor de verkiezing van de Gouden Venus van Milo van het...
ignore touch
Meppel - Op deze website zijn ook de familieberichten en de overlijdensberichten uit de regio beschikbaar. Het is immers mogelijk om ook de papieren versie van de krant (als e-paper) te lezen.
ignore touch
Meppel - In een kantoor op de eerste verdieping van gebouw ReestStaete op industrieterrein Blankenstein in Meppel zijn vrouw Coby (63) en de kinderen Henriëtte (42), Hans (41) en Jeroen Paul (33)...
ignore touch
Zuidwolde - Je bent jong en je wilt wat, was vroeger de slogan van omroep Veronica. Dat gaat ook op voor de 24-jarige Iris Bouwers uit Zuidwolde. Iris droomt van een toekomst als boer.
ignore touch
Hoogeveen - Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Courant laat wekelijks iemand met een leuke...