abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Plus Artikelen
Meppel - Bert Reinders zette begin dit jaar het programma van het formid...
Wapse - Een jaar nadat werd begonnen met de werkzaamheden, is het werk k...
Havelterberg - Jonatan Venema uit Havelterberg doet komende zomer mee aa...
Steenwijk - Een bijzondere, en tegelijk indrukwekkende en ontroerende bi...
De Wolden

Wolderwijs houdt open dag bij alle scholen

Geplaatst op Monday 15 April 2019 10:22
  • Wolderwijs houdt een open dag. © Wolderwijs

pinterestmail

Ruinerwold - Ouders die voor hun kinderen op zoek zijn naar een geschikte basisschool, kunnen op donderdag 25 april terecht bij alle elf vestigingen van de stichting Wolderwijs in De Wolden. Tussen 8.30 en 14.00 uur staan de deuren van de scholen wijd open voor mensen die graag een kijkje willen nemen in een van de scholen.

Het gaat om de volgende scholen: IKC ’t Oelebröd in Ruinen, obs De Wezeboom in Oosteinde, Kindcentrum Ruinerwold (daltonschool De Dissel), Kindcentrum ’t Echtenest in Echten, obs De Rozebottel in Koekange, IKC De Horst in de Wijk, KC Het Veldboeket in Veeningen, IKC Het Groene Hart in Zuidwolde, obs De Bosrand in Kerkenveld, obs De Klimtoren in Drogteropslagen en Peuterspelen Linde.

De scholen werken intensief samen met Actief na Schooltijd, stichting Welzijn De Wolden, Centrum voor Jeugd en Gezin, GGD Drenthe, Scala Centrum voor de Kunsten en de bibliotheken. Iedereen is op de open dag welkom en aanmelden is niet nodig.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.