abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Nijeveen - Voor de zestiende keer stond het Meezingfestijn Nijeveen zate...
Vollenhove - VENO tegen Havelte, zondagmiddag, ergens tussen kwart voor ...
De Wijk - ‘Wij willen de goeden niet laten lijden onder de kwaden, maa...
De Wolden

Derde plek voor Zuidwolde bij verkiezing schoonste winkelgebied

Door op dinsdag 30 oktober 2018 12:00
  • Hoofdstraat Zuidwolde © Google maps

pinterestmail

Zuidwolde – Het winkelgebied van Zuidwolde is als derde geëindigd in de verkiezing van ‘Schoonste winkelgebied van Nederland’. Dat werd vanmorgen bekendgemaakt in Rotterdam. De winst ging naar winkelgebied Glacisweg in Maastricht, tweede werd het centrum van Bathmen. De Wijk was ook in de race voor de titel, maar werd uiteindelijk achtste.

Vanuit de gemeente De Wolden was en bus naar Rotterdam gereisd met ondernemers en de wethouders Jan van ’t Zand en Jan ten Kate, om de bekendmaking live mee te maken. De Wolden deed vooral mee, vor de eerste keer bovendien, om te leren van de informatie die het op zou leveren. Daarbij wordt gewezen op feedback van publiek en ondernemers. Met tijdens deze eerste deelname direct twee centra in de top 10, is De Wolden bijzonder trots. Afvalwethouder Jan van ’t Zand en bouwwethouder Jan ten Kate spreken van een wisselwerking tussen beide portefeuilles.

In totaal hadden 125 gemeenten liefst 581 winkelgebieden aangemeld voor deze verkiezing. De ander winkelgebieden die dit jaar kans maakten op de titel van Schoonste Winkelgebied waren naast de reeds genoemden Centrum Almere (Almere), Brouwhorst (Helmond), Centrum Domburg (Veere), Centrum Oostkapelle (Veere), Centrum Veere (Veere) en Centrum Voorburg (Leidschendam-Voorburg).

Voor meer informatie en de volledige uitslag zie www.nederlandschoon.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.