abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Gele hesjes
Na Frankrijk en België zijn er nu ook protesten van 'gele hesjes' in Nederland. De beweging in Nederland is nog niet zo groot, in Meppel waren zaterdag minder dan tien actievoerders op pad. Onze stelling: Ik doe mee met de gele hesjes want de kosten voor levensonderhoud rijzen de pan uit.
dossiers
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Meppel - ‘Het is een gekkenwerk. Echt een gekkenwerk.’ Sinds een paa...
Meppel - De Nieuwveense Landen is de eerste Drentse woonwijk die volledi...
Meppel - Tussen de nog te bouwen stadswoningen op de plek van de aanbouw...
Zwartewatersklooster - Op het kerkhof in Zwartewatersklooster wordt al 7...
De Wolden

Onthaasten tijdens Kerstrondje Ruinerwold

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 18:35
  • De deelnemers aan het Kerstrondje in Ruinerwold. © Eigen foto

pinterestmail

Ruinerwold - Voor de negentiende keer wordt dit jaar het Kerstrondje gehouden in Ruinerwold. Op 8 en 9 december worden tussen 11.00 en 17.00 uur weer vele bezoekers verwacht voor de tien bedrijven die volledig zijn ingericht in de kerstsfeer.

Het thema dit jaar is ‘onthaasten’. ‘Ga lekker zitten en geniet van alle mooie dingen die wij u bieden’, aldus de organisatie. Op de Facebookpagina van het Kerstrondje is tevens een fotowedstrijd te vinden: maak de meest relaxte kerstfoto en maak kans op een mooie prijs. De eerste prijs van deze wedstrijd is een etentje voor twee personen bij café de Kastelein en de tweede prijs is een relax pakket. De foto kan verzonden worden naar info@kerstrondje.nl

MEER OVER DIT ONDERWERP

Muziek

Tijdens het Kerstrondje zorgen de Dickens singers voor live muziek op 8 december om 14.00 uur bij het Groene Geschenk. Om 15.00 uur gaan ze door naar de Karstenhoeve en eindigen om 16.00 uur in de kerk in Blijdenstein. Bij alle deelnemers zijn er leuke bezienswaardigheden, gezelligheid, warmte en knusheid, eten en drinken.

Het rondje is met de fiets of de auto te maken. De deelnemers dit jaar zijn Wever&Co, Inouthout, ’t Bakhuus, Groene Geschenk, De Karstenhoeve, Kerk Blijdenstein, Schilder Remmelts, Café de Kastelein, Natte neuzen hoeve en de Bloesemkrans. Er zijn ieder jaar weer een paar nieuwkomers, maar ook ‘oude getrouwen’. Bij elk bedrijf kunnen bezoekers kennismaken met de activiteiten die daar plaatsvinden. op de meeste locaties is ook aan de inwendige mens gedacht en kan typerend eten en drinken worden gekocht en genuttigd. Van de afgelopen jaren is bekend dat iedereen heel erg zijn best doet. De deelnemende bedrijven zijn per fiets en per auto te bereiken.

Kijk voor meer informatie op www.kerstrondje.nl of op de Facebookpagina.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.