abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
De Wolden

Ab Bruintjes staakt zijn zoektocht naar vermiste Willeke Dost

Geplaatst op Thursday 3 January 2019 07:31
  • De tuin van Ab Bruintjes. © NDC Mediagroep

pinterestmail

Koekange - Ab Bruintjes trekt zich terug uit de groep zoektocht Willeke Dost. De tuin van Bruintjes werd tijdens oudejaarsnacht omgeploegd.

Bruintjes zoekt al sinds 2010 naar de sinds 1992 vermiste Willeke Dost. 'De afgelopen dagen zijn turbulent verlopen. Wij hebben een nachtelijke zoektocht uitgevoerd waarop het nodige valt aan te merken. In sommige ogen was dit een brug te ver. In het licht van zoekmogelijkheden mijns inzien niet', schrijft hij op Facebook. 

Druk

'Door de vernieling van mijn tuin wordt de druk op mij opgevoerd', schrijft Bruintjes. 'Echter, ook wordt inmiddels de druk opgevoerd op mijn familie en die mij dierbaar zijn, direct en indirect. Inmiddels krijg ik de indruk dat, een deel, van de bevolking van Koekange genoeg heeft van de huidige zoekmethode. Maar ook dat dat zelfde deel nog geen vinger heeft uitgestoken om Willeke te vinden.'

Bruintjes zocht samen met Jan Huzen naar het lichaam van Dost. Ze verdween in 1992 in Koekange. Afgelopen jaar zijn er meerdere zoektochten geweest naar het lichaam, zowel door de politie als door Bruintjes en Huzen.

De politie heeft in de tuin van de pleegfamilie van Dost gegraven, op verzoek van Bruintjes. De twee mannen zochten op eerste kerstdag nog naar Dost op het terrein van de pleegfamilie.

Het bericht van Ab Bruintjes op Facebook: 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers