abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Havelte - Een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling, maar vanaf don...
Ruinen - Nog maar een paar jaar geleden leek de toekomst van het zwembad...
Eesveen – Het begon enkele weken geleden met een terloopse opmerking v...
Staphorst - Het was vorige week woensdag Boomfeestdag én Biddag voor G...
De Wolden

Nieuwjaarsduik Antrappers levert goede doelen 2000 euro op

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019 21:12
  • Nieuwjaarsduik Antrappers levert goede doelen 2000 euro op. © Benny Spin

pinterestmail

De Wijk - De Nieuwjaarsduik van de Antrappers op 1 januari dit jaar bracht 2.000 euro in het laatje. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de deelnemers aan de duik, middels een collecte onder bezoekers. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.

Die dit bedrag mogen verdelen.  Voor De Wijk gaat dat naar Speeltuinvereniging de Speulhorst voor vervanging speeltoestellen en Zwembad De Slenken voor renovatie van douches. Voor IJhorst gaat het om de Peuterspeelzaal de Reestrakkertjes voor de aanschaf van nieuw speelmateriaal.

De overhandiging vond plaatst tijdens de Antrappers maandvergadering bij café de Wiekslag. Verder heeft de motorclub nog een bedrag van € 1500 gedoneerd aan het Glazen Huis in Gramsbergen voor ALS. Dit geld was ingezameld bij de motor Avondvierdaagse samen met clubs uit Balkbrug, Ommen en Hardenberg. De actie in café the Alley in Gramsbergen heeft dit jaar bijna € 60.000 opgebracht. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.