abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
De Wolden

Nieuwjaarsduik Antrappers levert goede doelen 2000 euro op

Geplaatst op Tuesday 8 January 2019 21:12
  • Nieuwjaarsduik Antrappers levert goede doelen 2000 euro op. © Benny Spin

pinterestmail

De Wijk - De Nieuwjaarsduik van de Antrappers op 1 januari dit jaar bracht 2.000 euro in het laatje. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de deelnemers aan de duik, middels een collecte onder bezoekers. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van de duik naar een tweetal goede doelen in De Wijk en IJhorst.

Die dit bedrag mogen verdelen.  Voor De Wijk gaat dat naar Speeltuinvereniging de Speulhorst voor vervanging speeltoestellen en Zwembad De Slenken voor renovatie van douches. Voor IJhorst gaat het om de Peuterspeelzaal de Reestrakkertjes voor de aanschaf van nieuw speelmateriaal.

De overhandiging vond plaatst tijdens de Antrappers maandvergadering bij café de Wiekslag. Verder heeft de motorclub nog een bedrag van € 1500 gedoneerd aan het Glazen Huis in Gramsbergen voor ALS. Dit geld was ingezameld bij de motor Avondvierdaagse samen met clubs uit Balkbrug, Ommen en Hardenberg. De actie in café the Alley in Gramsbergen heeft dit jaar bijna € 60.000 opgebracht. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.