abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Meppel - De kogel is door de kerk. Hoewel het nog een conceptbesluit is,...
Appelscha – Natuurbeheerders, gemeenten en de brandweer moeten elkaars...
Meppel - Dansen, acteren, knutselen en muziek maken; 800 kinderen vermaa...
Meppel - ‘Nog niet klaar, maar wel heel sfeervol.’ Cees Bijl, lid va...
De Wolden

Jan Huzen praat met de politie

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 16:09
  • Jan Huzen op het terrein waar de politie eerder niets vond. © Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Koekange - Jan Huzen heeft gisteren een uitvoerige verklaring afgelegd bij twee rechercheurs uit Groningen over de resultaten van het onderzoek naar Willeke Dost dat hij met Ab Bruintjes achter de rug heeft.

‘Vooral een technisch verhaal over de bevindingen, waarbij de meeste aandacht uitging richting de radarbeelden. Zij maken een dossier op en leggen het dan voor aan de Officier van Justitie. Die zal de afwegingen gaan maken’, aldus Huzen.

De man uit Emmen heeft 3 februari als deadline gesteld om weer contact met de politie te hebben. ‘Gezien de uitvoerige vragen die ze stelden, nemen ze de zaak zeker serieus. Wij zijn gewoon als burgers een compleet onderzoek gestart in mogelijk een zaak dat om een levensdelict kan gaan. Ze benadrukten nogmaals graag samen op te trekken in plaats van tegen elkaar.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers