abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
De Wolden

Ruinen is nieuwe ondernemer rijker in massageprakijk Ayurmas

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 14:56
  • Ingrid Cieraad is ondernemer geworden. © Eigen foto

pinterestmail

Ruinen - Het bedrijf Ayurmas Drenthe, een ayurvedische massagepraktijk, wordt gerund door Ingrid Cieraad. Zij is een aantal jaren geleden begonnen in Haren, waar Ayurmas Groningen nog steeds bestaat. Na de verhuizing naar Ruinen heeft zij een tijdje in Hoogeveen gezeten. Inmiddels staat er een compleet nieuw gebouw aan de Kalvermaat 6.

Ayurveda houdt zich onder andere bezig met het voorkomen van ziektes. Dat kan door middel van voeding die specifiek bij de persoon past en geregeld terugkerende ayurvedische massages. Deze zachte massages kenmerken zich door het gebruik van veel warme olie en lange strijkbewegingen. De bloedsomloop en het lymfesysteem worden geactiveerd zodat afvalstoffen sneller het lichaam kunnen verlaten.

Pijnklachten

Zo’n massage kun je zowel voor ontspanning inzetten alsook therapeutisch. Bij stress gerelateerde klachten, gewrichtspijnen, spieraandoeningen, migraine, schouders en nek, pijnklachten en burn-out kunnen mensen vanaf nu bij Ayurmas Drenthe terecht.

Ook kunnen ze hier terecht voor ayurvedisch voedingsadvies: veel (langdurige) klachten hebben te maken met een onbalans in ons lichaam. Door het lichaam weer in balans te brengen met aangepaste voeding, kunnen klachten verminderen en soms zelfs verdwijnen. Voor het maken van een afspraak voor een ayurvedische massage of een voedingsadvies kan gebeld worden met 06-22285529 of e-mailen met drenthe@ayurmas.nl.

Kijk voor meer informatie op: www.ayurmas.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.