abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kerstcadeau
Uit onderzoek onder de leden van branchevereniging Thuiswinkel.org blijkt dat webshops dit jaar meer groei verwachten in de weken voor Kerstmis dan in de weken voor Sinterklaas. Onze stelling: Ik geef mijn geliefden een cadeau tijdens kerst.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Plus Artikelen
Staphorst - De grootste wapenhandel van Nederland, wellicht van Europa, ...
Frederiksoord - De wens van Henk van Triest is uitgekomen. De schrijver ...
Meppel - ‘Samenleven in een wijk houdt niet op bij respect hebben voor...
Meppel - In de voorbeschouwingen op het laatste concert in 2018, onder d...
Meppel

Meppels oudste inwoonsters

Geplaatst op Friday 13 August 2010 14:52
mail

Meppel - Mevrouw Alberdina Gezina Maria Bloksma- Bosman bereikt op dinsdag 17 augustus de 103-jarige leeftijd. Mevrouw Bloksma-Bosman is daarmee Meppels oudste inwoonster. Mevrouw Bloksma-Bosman is geboren en getogen in Meppel en heeft haar hele leven in Meppel gewoond.

Sinds 1970 is ze weduwe. Er zijn 2 dochters, 1 zoon, 9 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen. Mevrouw Bloksma-Bosman woont in De Schiphorst. Mevrouw Gertrud Margarethe Frank- Möller bereikt op vrijdag 20 augustus ook de 103-jarige leeftijd. Zij is daarmee op 3 dagen na Meppels oudste inwoonster. Het gaat prima met mevrouw Frank-Möller. Ze is heel lief voor het verzorgend personeel. Ze maakt zelfs af en toe haar eigen appelmoes. mevrouw Frank heeft 2 dochters, 5 kleinkinderen, 15 achterkleinkinderen en 1 achterachterkleinkind van 2,5 jaar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.