abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Meppel

Veel liefde voor 102-jarige Meppelse

Geplaatst op woensdag 19 augustus 2009 12:03
  • Mevrouw Bloksma-Bosman werd maandag 102 jaar. © NDC mediagroep/ Wilbert Bijzitter

pinterestmail

MEPPEL – Een van de oudste inwoners van de gemeente Meppel , mevrouw A.G.M. Bloksma-Bosman, is maandag 102 jaar geworden. Zondag vierde Dientje Bloksma haar verjaardag reeds in het bijzijn van haar familie in de gemeenschapsruimte van verpleeghuis De Schiphorst.

Mevrouw Bloksma heeft haar hele leven in Meppel gewoond. Zij bracht een zoon en twee dochters groot, die nu in Wanneperveen, Zwolle en Stadskanaal wonen. Alberdina Gesina Maria Bloksma-Bosman heeft negen kleinkinderen en elf achterkleinkinderen. Na het overlijden van haar echtgenoot woonde zij nog jaren zelfstandig in Huize ABC. Twee jaar geleden verhuisde de Meppelse naar de afdeling Dickninge in De Schiphorst aan de Reggersweg. Er is daar veel zorg, warmte en aandacht van het verplegend personeel voor de 102-jarige Meppelse.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.