abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Havelte - Een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling, maar vanaf don...
Ruinen - Nog maar een paar jaar geleden leek de toekomst van het zwembad...
Eesveen – Het begon enkele weken geleden met een terloopse opmerking v...
Staphorst - Het was vorige week woensdag Boomfeestdag én Biddag voor G...
Meppel

'Welke boom heeft de X-factor?'

Geplaatst op maandag 13 april 2009 10:16
mail

MEPPEL – Op donderdag 16 april om 11 uur vindt de opening van de boomverkiezing 'Welke boom heeft de X-factor?' plaats in het Beatrixplantsoen. In heel Nederland doen er gemeenten mee aan het initiatief van de Bomenstichting. Meppel is de 9e gemeente in Nederland waar de verkiezing gehouden wordt.

Wethouder Egbert van Dijk verricht de officiële opening van de verkiezing in het Beatrixplantsoen. Ook wordt er een gedicht over bomen opgedragen dat speciaal geschreven is voor de verkiezing door Trix van Brussel. Na de openingshandeling krijgt groep 8 van basisschool De Koedijkslanden een rondleiding door het Wilhelminapark over bomen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.