abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Meppel

'Welke boom heeft de X-factor?'

Geplaatst op maandag 13 april 2009 10:16
mail

MEPPEL – Op donderdag 16 april om 11 uur vindt de opening van de boomverkiezing 'Welke boom heeft de X-factor?' plaats in het Beatrixplantsoen. In heel Nederland doen er gemeenten mee aan het initiatief van de Bomenstichting. Meppel is de 9e gemeente in Nederland waar de verkiezing gehouden wordt.

Wethouder Egbert van Dijk verricht de officiële opening van de verkiezing in het Beatrixplantsoen. Ook wordt er een gedicht over bomen opgedragen dat speciaal geschreven is voor de verkiezing door Trix van Brussel. Na de openingshandeling krijgt groep 8 van basisschool De Koedijkslanden een rondleiding door het Wilhelminapark over bomen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.