abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Gele hesjes
Na Frankrijk en België zijn er nu ook protesten van 'gele hesjes' in Nederland. De beweging in Nederland is nog niet zo groot, in Meppel waren zaterdag minder dan tien actievoerders op pad. Onze stelling: Ik doe mee met de gele hesjes want de kosten voor levensonderhoud rijzen de pan uit.
dossiers
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Meppel - ‘Het is een gekkenwerk. Echt een gekkenwerk.’ Sinds een paa...
Meppel - De Nieuwveense Landen is de eerste Drentse woonwijk die volledi...
Meppel - Tussen de nog te bouwen stadswoningen op de plek van de aanbouw...
Zwartewatersklooster - Op het kerkhof in Zwartewatersklooster wordt al 7...
Meppel

Mevrouw Bloksma 101 jaar

Geplaatst op maandag 18 augustus 2008 11:44
  • Mevrouw Bloksma. © Frens Jansen

pinterestmail

MEPPEL- Mevrouw Bloksma uit Meppel is zondag 101 jaar geworden. De jarige woont in verpleeghuis De Schiphorst. Ze vierde haar verjaardag met haar kinderen en aldus mevrouw Bloksma ‘heel veel kleinkinderen‘.

‘Ik heb veel bloemen gekregen,‘ vertelt mevrouw Bloksma op de vraag wat zij allemaal gekregen heeft. ‘Ik had liever gewoon een cadeautje gehad. Bloemen verwelken zo snel in mijn warme kamer, dat vind ik zonde.‘ Wat ze vroeger voor werk heeft gedaan, is al zo lang geleden, dat herinnert ze zich niet meer. Wel dat ze gisteren taart heeft gehad. ‘Het was een grote doos met allerlei verschillende gebakjes,‘ zegt ze, terwijl ze met haar handen de grootte aangeeft. Mevrouw Bloksma heeft in ieder geval een gezellige dag gehad met haar familie. Samen met de 100-jarige meneer Piekaar is ze een van de oudste inwoners van Meppel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.