abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Gele hesjes
Na Frankrijk en België zijn er nu ook protesten van 'gele hesjes' in Nederland. De beweging in Nederland is nog niet zo groot, in Meppel waren zaterdag minder dan tien actievoerders op pad. Onze stelling: Ik doe mee met de gele hesjes want de kosten voor levensonderhoud rijzen de pan uit.
dossiers
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Meppel - ‘Het is een gekkenwerk. Echt een gekkenwerk.’ Sinds een paa...
Meppel - De Nieuwveense Landen is de eerste Drentse woonwijk die volledi...
Meppel - Tussen de nog te bouwen stadswoningen op de plek van de aanbouw...
Zwartewatersklooster - Op het kerkhof in Zwartewatersklooster wordt al 7...
Meppel

Mokum in Meppel

Geplaatst op zaterdag 2 augustus 2008 10:01
mail

MEPPEL - De komende Donderdag Meppeldag staat weer in het teken van Mokum. De hele dag zijn er Amsterdamse artiesten in de binnenstad te vinden. De winkeliersvereniging van de Woldstraat heeft de handen ineen geslagen en tovert hun straat om tot de Zeedijk, met heel speciale optredens.

Vanaf 12.00 uur wordt het podium in de Woldstraat gevuld door het ‘damestrio‘ Liz, Penelope en Christine, alias The Alley Girls, die een spetterende seventies show geven, met songs van onder meer The Supremes en The Three Degrees. Ook maakt de echte ‘Queen van de Zeedijk, Diva Shania‘ donderdag haar opwachting op het podium in de Woldstraat. Met het nummer ‘Big Spender‘ van Shirley Bassey wist zij afgelopen jaar tijdens de Hartjesdagen op de Amsterdamse Zeedijk deze titel in de wacht te slepen. Verder komen de volgende ‘dames‘ op het Meppeler podium in actie: Miss Rose Murph (met gevarieerd repertoire), Miss Sugi La-Ri en Eva Evita (beiden bekend van Man bijt Hond) en Diva Gyselle. Dit belooft een ultiem Amsterdams sfeertje op de Meppeler Zeedijk.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.