abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Fietshelm
Het wordt steeds drukker en gevaarlijker op het fietspad: e-bikes, racefietsers, fietsers met de mobiele telefoon in de hand. Daardoor gebeuren er meer ongelukken met fietsers. In 2017 vielen voor het eerst meer dodelijke slachtoffers op de fiets dan in een auto. Onze stelling: het dragen van een fietshelm moet verplicht worden.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Plus Artikelen
Havelterberg - Jonatan Venema uit Havelterberg doet komende zomer mee aa...
Steenwijk - Een bijzondere, en tegelijk indrukwekkende en ontroerende bi...
Meppel - Meppel is al druk aan het voorbereiden. Over iets minder dan ee...
Meppel - Het is vrijdagmiddag rustig in Schouwburg Ogterop. De vorige da...
Meppel

Man uit Meppel ligt vier maanden dood in huis

Geplaatst op vrijdag 15 april 2016 14:24
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Meppel - In appartementencomplex de Swaenenborgh is dinsdag een dode man gevonden. De man van 70 jaar heeft minimaal vier maanden dood in huis gelegen. Een postbode schakelde dinsdag de politie in, omdat er veel post in de brievenbus van de man zat.

'De politie heeft het slot open geboord en de stank die toen uit het huis kwam zorgde ervoor dat een buurman bijna flauwviel', vertelt één van de buren. De man lag naast zijn bed en was al helemaal gemummificeerd. De post was sinds augustus niet meer uit de brievenbus gehaald, maar enkele buren hebben de man nog in december gezien.

De man is volgens de politie een natuurlijke dood gestorven. 'Je leest weleens dat zoiets in Amsterdam gebeurt, maar dit verwacht je niet in je eigen buurt. Mensen hebben dan ook gelijk een oordeel klaar. Maar deze man was een einzelgänger. Hij had geen contact met zijn kinderen. In de tien jaar dat hij hier woonde heb ik hem misschien tien keer gezien. Dan ga je ook niet zomaar bij hem aanbellen. Hij had weinig contact met de buren en ging vaak op vakantie. Dan mis iemand ook niet snel.'

Het appartement moet helemaal worden ontsmet en dat gaat zeker enkele weken in beslag nemen. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.