abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Gele hesjes
Na Frankrijk en België zijn er nu ook protesten van 'gele hesjes' in Nederland. De beweging in Nederland is nog niet zo groot, in Meppel waren zaterdag minder dan tien actievoerders op pad. Onze stelling: Ik doe mee met de gele hesjes want de kosten voor levensonderhoud rijzen de pan uit.
dossiers
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Meppel - ‘Het is een gekkenwerk. Echt een gekkenwerk.’ Sinds een paa...
Meppel - De Nieuwveense Landen is de eerste Drentse woonwijk die volledi...
Meppel - Tussen de nog te bouwen stadswoningen op de plek van de aanbouw...
Zwartewatersklooster - Op het kerkhof in Zwartewatersklooster wordt al 7...
Meppel

Man uit Meppel ligt vier maanden dood in huis

Geplaatst op vrijdag 15 april 2016 14:24
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Meppel - In appartementencomplex de Swaenenborgh is dinsdag een dode man gevonden. De man van 70 jaar heeft minimaal vier maanden dood in huis gelegen. Een postbode schakelde dinsdag de politie in, omdat er veel post in de brievenbus van de man zat.

'De politie heeft het slot open geboord en de stank die toen uit het huis kwam zorgde ervoor dat een buurman bijna flauwviel', vertelt één van de buren. De man lag naast zijn bed en was al helemaal gemummificeerd. De post was sinds augustus niet meer uit de brievenbus gehaald, maar enkele buren hebben de man nog in december gezien.

De man is volgens de politie een natuurlijke dood gestorven. 'Je leest weleens dat zoiets in Amsterdam gebeurt, maar dit verwacht je niet in je eigen buurt. Mensen hebben dan ook gelijk een oordeel klaar. Maar deze man was een einzelgänger. Hij had geen contact met zijn kinderen. In de tien jaar dat hij hier woonde heb ik hem misschien tien keer gezien. Dan ga je ook niet zomaar bij hem aanbellen. Hij had weinig contact met de buren en ging vaak op vakantie. Dan mis iemand ook niet snel.'

Het appartement moet helemaal worden ontsmet en dat gaat zeker enkele weken in beslag nemen. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.