abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vakantie
De kans is vrij groot dat volgende week flink zonnig verloopt. Daarbij komen de maxima mogelijk zelfs hoger uit dan deze week. Onze stelling: Vanwege het mooie weer blijven wij dit jaar tijdens de vakantie in Nederland.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In Meppel breidt de wijk Berggierslanden zich in rap tempo uit. In dit d...
Omwonenden van percelen met bloembollen in Drenthe en met name in de gem...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Plus Artikelen
Nieuwleusen - Voor de open imkerijdag van de bijenhouders Nieuwleusen en...
Staphorst - Grandioos weer, 33 heteluchtballonnen, tweehonderd passagier...
Zuidwolde - Kar Ga Door loopt zo langzamerhand tegen de grenzen aan wat ...
Nijeveen - Louise Groen wil volgende week met een sponsoractie - tijdens...
Meppel

Ladies' Circle zet zich in voor het Hospice Eesinge

Geplaatst op zaterdag 4 februari 2012 07:58
pinterestmail

Meppel - De realisatie van het Hospice Eesinge Meppel is weer een stapje dichterbij dankzij een donatie van 8250 euro bijeengebracht door de Ladies' Circle Meppel. Voor het realiseren van het Hospice, dat ondergebracht gaat worden in een te restaureren boerderij aan de Hoogeveenseweg, is veel geld nodig.

Verschillende organisaties, serviceclubs en vrijwilligers hebben zich al ingezet om er voor te zorgen dat dit 'thuis bij een naderend levenseinde' er gaat komen. Het was afgelopen zaterdag de beurt aan de Ladies' Circle Meppel, een serviceclub voor vrouwen uit Meppel en omgeving. Tijdens de tweede editie van de jaarlijkse Kick-Off Party in de Gasfabriek maakten de ruim 170 gasten, gekleed in wit en glitter, er een swingend feest van. 'Dankzij de hulp van vele sponsoren, al onze gasten en de gastvrijheid van de Gasfabriek was het feest in alle opzichten een groot succes,' aldus voorzitter Stella de Bie. 'Het is mooi om te zien dat zoveel bedrijven en mensen uit de Meppeler samenleving de handen ineen willen slaan om een zo hoog mogelijke opbrengst geheel ten goede komt aan het Hospice.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.