abonneer nu
 
...
vinkje
DE STELLING
poll
Koopkracht
De koopkracht van de Nederlandse bevolking is in 2017 met 0,5 procent gegroeid. Er werd echter een koopkrachtstijging van 1 procent voorspeld. In de plannen voor Prinsjesdag 2018 staat dat de koopkracht 1,5% stijgt. Onze stelling: ‘Koopkracht omhoog? Ik geloof er niks van…’
...
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Plus Artikelen
Meppel - Er was eens een dominee die in 1944 in Meppel bivakkeerde. Hij ...
Meppel/Havelte - Wanneer hij tevreden zou zijn? ‘Met een plek bij de e...
Dalfsen - De gemeente Dalfsen gaat onderzoeken wat de mogelijkheden en k...
Zuidwolde - ‘Miljoenen mensen zijn hobbyschrijver, maar hun werk kan n...
...
Meppel

Help de Stichting Congo met helpen

( Advertorial )
  • In het midden bestuurslid Guy Okamba. © Stichting Congo

mail

Meppel - De Stichting Congo uit Meppel is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen.

Niet door ‘gewoon’ geld te geven, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw.

 Het mooie van de stichting is dat er in Congo zelf een partnerstichting aanwezig is: Fondation Congo Kinshasa. Hierdoor worden de lopende projecten op de plek zelf in goede banen geleid.

Om deze projecten aan te pakken, is geld nodig. Het is mogelijk om eenmalig een bedrag te storten. Een andere optie is om sponsor te worden. Dat kan al vanaf 10 euro per maand. De gift is aftrekbaar van de belasting. Sponsoren ontvangen regelmatig nieuws rondom de ontwikkelingen van de projecten.

Ten slotte is er de mogelijkheid een kind ‘financieel’ te adopteren. Dit houdt in dat de (beroeps)opleiding van een kind wordt betaald door een sponsor. Die sponsor krijgt foto’s van het kind en wordt geïnformeerd over de school zelf en de ontwikkeling op school.  

Neem voor meer informatie eens een kijkje op www.stichtingcongo.nl of mail naar info@stichtingcongo.nl. Volg de Stichting Congo ook op Facebook. https://www.facebook.com/st.congo

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...