abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Nijeveen - Voor de zestiende keer stond het Meezingfestijn Nijeveen zate...
Vollenhove - VENO tegen Havelte, zondagmiddag, ergens tussen kwart voor ...
De Wijk - ‘Wij willen de goeden niet laten lijden onder de kwaden, maa...
Meppel

Help de Stichting Congo met helpen

( Advertorial )
  • In het midden bestuurslid Guy Okamba. © Stichting Congo

pinterestmail

Meppel - De Stichting Congo uit Meppel is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen.

Niet door ‘gewoon’ geld te geven, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw.

 Het mooie van de stichting is dat er in Congo zelf een partnerstichting aanwezig is: Fondation Congo Kinshasa. Hierdoor worden de lopende projecten op de plek zelf in goede banen geleid.

Om deze projecten aan te pakken, is geld nodig. Het is mogelijk om eenmalig een bedrag te storten. Een andere optie is om sponsor te worden. Dat kan al vanaf 10 euro per maand. De gift is aftrekbaar van de belasting. Sponsoren ontvangen regelmatig nieuws rondom de ontwikkelingen van de projecten.

Ten slotte is er de mogelijkheid een kind ‘financieel’ te adopteren. Dit houdt in dat de (beroeps)opleiding van een kind wordt betaald door een sponsor. Die sponsor krijgt foto’s van het kind en wordt geïnformeerd over de school zelf en de ontwikkeling op school.  

Neem voor meer informatie eens een kijkje op www.stichtingcongo.nl of mail naar info@stichtingcongo.nl. Volg de Stichting Congo ook op Facebook. https://www.facebook.com/st.congo

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.