abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vakantie
De kans is vrij groot dat volgende week flink zonnig verloopt. Daarbij komen de maxima mogelijk zelfs hoger uit dan deze week. Onze stelling: Vanwege het mooie weer blijven wij dit jaar tijdens de vakantie in Nederland.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In Meppel breidt de wijk Berggierslanden zich in rap tempo uit. In dit d...
Omwonenden van percelen met bloembollen in Drenthe en met name in de gem...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Plus Artikelen
Ruinen - Het Buurtteam Noord is verhuisd van de Wijk naar Ruinen. In bui...
Havelte - De twee partijen die in de buitengebieden van Westerveld een g...
Rouveen - Voetballer Bert Konterman uit Rouveen maakte op 31 maart 1999 ...
Rouveen - Het boek Kinderen van Kamp Conrad wordt op zaterdag 1 septembe...
Meppel

Help de Stichting Congo met helpen

( Advertorial )
  • In het midden bestuurslid Guy Okamba. © Stichting Congo

pinterestmail

Meppel - De Stichting Congo uit Meppel is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen.

Niet door ‘gewoon’ geld te geven, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw.

 Het mooie van de stichting is dat er in Congo zelf een partnerstichting aanwezig is: Fondation Congo Kinshasa. Hierdoor worden de lopende projecten op de plek zelf in goede banen geleid.

Om deze projecten aan te pakken, is geld nodig. Het is mogelijk om eenmalig een bedrag te storten. Een andere optie is om sponsor te worden. Dat kan al vanaf 10 euro per maand. De gift is aftrekbaar van de belasting. Sponsoren ontvangen regelmatig nieuws rondom de ontwikkelingen van de projecten.

Ten slotte is er de mogelijkheid een kind ‘financieel’ te adopteren. Dit houdt in dat de (beroeps)opleiding van een kind wordt betaald door een sponsor. Die sponsor krijgt foto’s van het kind en wordt geïnformeerd over de school zelf en de ontwikkeling op school.  

Neem voor meer informatie eens een kijkje op www.stichtingcongo.nl of mail naar info@stichtingcongo.nl. Volg de Stichting Congo ook op Facebook. https://www.facebook.com/st.congo

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.