abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Koningsdag
Op vrijdag 27 april vieren we de verjaardag van de koning. Onze stelling: Ik vier Koningsdag alleen omdat het een vrije dag oplevert.
dossiers
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In 2005 is het bestemmingsplan Eeserwold, het bedrijventerrein langs de ...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Plus Artikelen
Dalfsen / Nieuwleusen - De komst van het christelijk primair onderwijs n...
IJhorst - Met de leesbril geparkeerd op z’n kale kop geeft regisseur E...
Staphorst - Het veengebied in de Kop van Overijssel, in het bijzonder de...
Diever - Woongroep Zandroos gaat 22 appartementen bouwen in het noordeli...
Meppel

Help de Stichting Congo met helpen

( Advertorial )
  • In het midden bestuurslid Guy Okamba. © Stichting Congo

pinterestmail

Meppel - De Stichting Congo uit Meppel is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen.

Niet door ‘gewoon’ geld te geven, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg en landbouw.

 Het mooie van de stichting is dat er in Congo zelf een partnerstichting aanwezig is: Fondation Congo Kinshasa. Hierdoor worden de lopende projecten op de plek zelf in goede banen geleid.

Om deze projecten aan te pakken, is geld nodig. Het is mogelijk om eenmalig een bedrag te storten. Een andere optie is om sponsor te worden. Dat kan al vanaf 10 euro per maand. De gift is aftrekbaar van de belasting. Sponsoren ontvangen regelmatig nieuws rondom de ontwikkelingen van de projecten.

Ten slotte is er de mogelijkheid een kind ‘financieel’ te adopteren. Dit houdt in dat de (beroeps)opleiding van een kind wordt betaald door een sponsor. Die sponsor krijgt foto’s van het kind en wordt geïnformeerd over de school zelf en de ontwikkeling op school.  

Neem voor meer informatie eens een kijkje op www.stichtingcongo.nl of mail naar info@stichtingcongo.nl. Volg de Stichting Congo ook op Facebook. https://www.facebook.com/st.congo

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.