abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Energiedrankjes
Kinderartsen willen een verbod op de verkoop van energiedrankjes aan jongeren onder de 18 jaar. Veel klachten als rusteloosheid, vermoeidheid en hartritmestoornissen bij jonge patiënten blijken te worden veroorzaakt door deze pepdrankjes. Onze stelling: Energiedrankjes moeten verboden worden voor kinderen.
dossiers
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Plus Artikelen
Scheerwolde - Willem Schelhaas (72) kijkt op zijn briefje. Hoe laat moes...
Staphorst - Na acht seizoenen AZSV kiest trainer Dennis van Toor voor e...
Staphorst - De gemeenteraad van Staphorst neemt het initiatief voor de p...
Dalfsen - Een probleem, vraag of klacht oplossen is de belangrijkste taa...
Meppel

Klassiek Arensky Ensemble in Zael

Geplaatst op vrijdag 21 april 2017 08:10
  • Arensky Ensemble. © Zael

pinterestmail

Meppel - Schubert, Bach, Abel, Telemann en Arensky. Dat is het ontroerende klassieke Zael programma voor zaterdagavond 22 april, uitgevoerd door het Arensky Ensemble.

Dat bestaat uit Sebastiaan van den Bergh en Hanne Steffers Cello, Úlfhildur (Ulla) Thorsteinsdóttir, geboren in IJsland, altviolist en Joana Ly violist. Ellen Steffers Dekker is vertelster.

Het ensemble speelt werken van Schubert, Bach, Telemann, Abel en Arensky. Voor het laatste en grote werk is de extra cello. Alle werken worden verbonden door een verhaal: hoe zat het eigenlijk met het werk van Schubert, welke connectie hebben Bach, Telemann  en Abel? En Arensky, hoe verging het hem in het Rusland van de Tsaren, de tijd van de Peredvizhniki waar het Drents museum aandacht aan besteedde.

Kaarten

De toegang tot de muziekavond kost 16 euro en 8 euro voor mensen jonger dan 19 jaar bent of met een inkomen op of onder bijstandsniveau. Zael is rolstoelvriendelijk. Begeleiders van ouderen hebben gratis toegang. Je kunt de kaarten via de website te bestellen maar ook afhalen bij Boekhandel Riemer Barth aan de Wheem in Meppel of aan de kassa op 22 april. 

Info: info@zael.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.