abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Meppel

Fitland houdt marathon bodycombat ten bate van stichting Congo

Geplaatst op vrijdag 9 maart 2018 11:37
  • © Daan Prest

pinterestmail

Meppel - Bij Fitland Meppel aan de Industrieweg 11A wordt op 17 maart een bodycombat marathon gehouden ten bate van Stichting Congo.

Deze dag nemen verschillende instructeurs de deelnemers mee in een vier uur durend gevecht. Bodycombat is de krachtige cardio-workout waarbij je helemaal loskomt. Dit felle en energieke programma is geïnspireerd op de Oosterse vechtkunst en put uit een breed scala aan disciplines, zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Ondersteund door goede muziek en een enthousiaste en kundige instructeur trappen en slaan de deelnemers zich een weg door de les. Extra pluspunt: er worden veel caloriën verbrand. Het is mogelijk om 1, 2, 3 of zelfs 4 uren te trainen. De marathon wordt gehouden van 11.00 tot 15.00 uur.

Inschrijven kan bij de frontdesk van de vestiging. Hier ligt een inschrijflijst en tevens kunnen deelnemers hier gelijk de betaling doen. Ben je geen lid van Fitland of sport je op een andere locatie? Je bent van harte welkom om mee te doen. Je kan jouw aanmelding sturen naar meppel@fitland.nl t.a.v. Bodycombat Marathon 17 maart 2018 en je geeft door in je e-mail hoeveel uur je wilt en je betaalt ter plekke op het evenement op basis van de hoeveelheid uur je meedoet aan de marathon. Eén uur sporten kosten 2,50 euro, voor twee uur meedoen betaal je vijf euro, drie uur deelnemen kost 7,50 euro en voor vier uur sporten betalen deelnemers tien euro.

Stichting Congo is in het leven geroepen om de inwoners van de Democratische Republiek Congo een handje te helpen om een menswaardig bestaan op te bouwen. Niet door ‘gewoon’ het geven van geld, maar door ter plekke te helpen met het opzetten van verschillende projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid, landbouw en tienermoeders. Stichting Congo is een kleine organisatie van vrijwilligers. De binnengekomen giften worden ingezet voor kleinschalige projecten. De eigen bevolking is hierin volledig betrokken en zijn uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het draaiende houden van de voorzieningen op deze gebieden.

Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact met ons op via meppel@fitland.nl of bel (0522) 244039.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.