abonneer nu
 
...
vinkje
DE STELLING
poll
Koopkracht
De koopkracht van de Nederlandse bevolking is in 2017 met 0,5 procent gegroeid. Er werd echter een koopkrachtstijging van 1 procent voorspeld. In de plannen voor Prinsjesdag 2018 staat dat de koopkracht 1,5% stijgt. Onze stelling: ‘Koopkracht omhoog? Ik geloof er niks van…’
...
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Plus Artikelen
Vollenhove - De gesprekken over een terugkeer waren al aan de gang, maar...
Vollenhove - Barend de Graaf en zijn vrouw willen graag zestien zonnepan...
Rouveen - Sprayen, borstelen, vlechten, scheren en veel trainen. Je zou ...
Meppel - Het Rozengala 2018 van Ronde Tafel 61 bracht zaterdagavond - vo...
...
Meppel

Beheerders dierenweide krijgen geld voor nieuwbouw

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 11:49
  • © PvdA Meppel

mail

Meppel - De PvdA Meppel heeft Bert Lammertsen en Jan Santing, beheerders van dierenweide Hesselingen, gefeliciteerd met het verkrijgen van een mooi bedrag uit het gemeentelijk aanjaagbudget.

Met deze bijdrage, in combinatie met eerdere giften van het Waarborgfonds en de Rabobank, kunnen ze nieuwbouw van de stallen voor de dieren realiseren. De PvdA Meppel waardeert de enthousiaste inzet van beide heren. Zij weten wat de wijk nodig heeft, zetten dit om in een plan en een aanvraag richting gemeente. En zo krijgt de wijk Koedijkslanden weer een hernieuwde dierenweide.

Zaterdag ontvingen de beheerders van dierenweide Hesselingen een delegatie van de PvdA Meppel. Onder het genot van een kop koffie vertelden zij het verhaal van de dierenweide. Het geld is nu binnen, nu alleen nog de bouwvergunning van de gemeente. De PvdA had voor beide mannen een kleine attentie en natuurlijk een zak legkorrel voor de kippen en geitenkorrel.

De PvdA heeft grote waardering voor de inzet van beide mannen die samen met een aantal vrijwilligers van Promens Care al jaren de dierenweide in stand houden. De prestatie van de heren Lammertsen en Santing is precies wat de PvdA wil: met de inzet van ons allen de Meppeler wijken mooi maken.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...