abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Kerstcadeau
Uit onderzoek onder de leden van branchevereniging Thuiswinkel.org blijkt dat webshops dit jaar meer groei verwachten in de weken voor Kerstmis dan in de weken voor Sinterklaas. Onze stelling: Ik geef mijn geliefden een cadeau tijdens kerst.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Plus Artikelen
Staphorst - De grootste wapenhandel van Nederland, wellicht van Europa, ...
Frederiksoord - De wens van Henk van Triest is uitgekomen. De schrijver ...
Meppel - ‘Samenleven in een wijk houdt niet op bij respect hebben voor...
Meppel - In de voorbeschouwingen op het laatste concert in 2018, onder d...
Meppel

Beheerders dierenweide krijgen geld voor nieuwbouw

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 11:49
  • © PvdA Meppel

pinterestmail

Meppel - De PvdA Meppel heeft Bert Lammertsen en Jan Santing, beheerders van dierenweide Hesselingen, gefeliciteerd met het verkrijgen van een mooi bedrag uit het gemeentelijk aanjaagbudget.

Met deze bijdrage, in combinatie met eerdere giften van het Waarborgfonds en de Rabobank, kunnen ze nieuwbouw van de stallen voor de dieren realiseren. De PvdA Meppel waardeert de enthousiaste inzet van beide heren. Zij weten wat de wijk nodig heeft, zetten dit om in een plan en een aanvraag richting gemeente. En zo krijgt de wijk Koedijkslanden weer een hernieuwde dierenweide.

Zaterdag ontvingen de beheerders van dierenweide Hesselingen een delegatie van de PvdA Meppel. Onder het genot van een kop koffie vertelden zij het verhaal van de dierenweide. Het geld is nu binnen, nu alleen nog de bouwvergunning van de gemeente. De PvdA had voor beide mannen een kleine attentie en natuurlijk een zak legkorrel voor de kippen en geitenkorrel.

De PvdA heeft grote waardering voor de inzet van beide mannen die samen met een aantal vrijwilligers van Promens Care al jaren de dierenweide in stand houden. De prestatie van de heren Lammertsen en Santing is precies wat de PvdA wil: met de inzet van ons allen de Meppeler wijken mooi maken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.