abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - Van de 364 kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen, k...
Rouveen - Het raadsexperiment waarbij burgers uit de gemeente Staphorst ...
Meppel - Wat een talenten op het gebied van zang, dans en andere kleinku...
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Meppel

Belle Lingerie opent nieuwe winkel

Geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 17:11
  • © Daan Prest

  • © Daan Prest

pinterestmail

Meppel - Belle Lingerie is verhuisd van Woldstraat 13 naar Woldstraat 17.

Woensdag vond de officiële opening plaats van de fraai ingerichte winkel voor lingerie, badmode en zwangerschapslingerie. Bracha Winters uit Wapserveen, de allereerste klant van Belle Lingerie in 2012, had de eer het lintje te mogen doorknippen.

Bij de opening was de belangstelling al groot, de eerste officiële dag dat de nieuwe zaak open was, was het helemaal een gekkenhuis, vertelt eigenaresse Jolanda Hogenkamp. ‘We waren donderdag nog niet open en toen stonden de mensen al voor de deur. De reacties zijn geweldig, iedereen vindt het fantastisch.’

Op de nieuwe locatie heeft Hogenkamp alle oude details van het pand weer teruggehaald. Drie maanden is er gewerkt aan de inrichting. Pronkstuk is de grote paskamer. ‘Ik zat natuurlijk op een prachtige plek, maar ik was uit mijn jasje gegroeid. Het is heel erg zonde als je zo’n mooie collectie hebt, maar hem niet goed kunt laten zien. Nu is de zaak veel ruimer opgezet. De producten komen veel beter tot hun recht. De hele uitstraling past bij lingerie,’ aldus de trotse eigenaresse.

Na de opening van woensdag, volgt morgen (zaterdag) nog een officieel moment. Al sinds vorig jaar loopt bij Belle Lingerie vanwege het 5-jarig bestaan een actie voor goede doelen. Van elk aankoopbedrag is enkele maanden lang een percentage beland in de pot voor drie lokale doelen; Stichting Paardrijden Gehandicapten (PGM) De Baander, de Meppeler stichting Trebokama en de Voedselbank. Morgen om 11.30 uur worden de cheques overhandigd. De goede doelen mogen ieder een fraai bedrag van 816,66 euro op hun rekening bijschrijven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.