abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vakantie
De kans is vrij groot dat volgende week flink zonnig verloopt. Daarbij komen de maxima mogelijk zelfs hoger uit dan deze week. Onze stelling: Vanwege het mooie weer blijven wij dit jaar tijdens de vakantie in Nederland.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In Meppel breidt de wijk Berggierslanden zich in rap tempo uit. In dit d...
Omwonenden van percelen met bloembollen in Drenthe en met name in de gem...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Plus Artikelen
Ruinen - Het Buurtteam Noord is verhuisd van de Wijk naar Ruinen. In bui...
Havelte - De twee partijen die in de buitengebieden van Westerveld een g...
Rouveen - Voetballer Bert Konterman uit Rouveen maakte op 31 maart 1999 ...
Rouveen - Het boek Kinderen van Kamp Conrad wordt op zaterdag 1 septembe...
Meppel

Belle Lingerie opent nieuwe winkel

Geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 17:11
  • © Daan Prest

  • © Daan Prest

pinterestmail

Meppel - Belle Lingerie is verhuisd van Woldstraat 13 naar Woldstraat 17.

Woensdag vond de officiële opening plaats van de fraai ingerichte winkel voor lingerie, badmode en zwangerschapslingerie. Bracha Winters uit Wapserveen, de allereerste klant van Belle Lingerie in 2012, had de eer het lintje te mogen doorknippen.

Bij de opening was de belangstelling al groot, de eerste officiële dag dat de nieuwe zaak open was, was het helemaal een gekkenhuis, vertelt eigenaresse Jolanda Hogenkamp. ‘We waren donderdag nog niet open en toen stonden de mensen al voor de deur. De reacties zijn geweldig, iedereen vindt het fantastisch.’

Op de nieuwe locatie heeft Hogenkamp alle oude details van het pand weer teruggehaald. Drie maanden is er gewerkt aan de inrichting. Pronkstuk is de grote paskamer. ‘Ik zat natuurlijk op een prachtige plek, maar ik was uit mijn jasje gegroeid. Het is heel erg zonde als je zo’n mooie collectie hebt, maar hem niet goed kunt laten zien. Nu is de zaak veel ruimer opgezet. De producten komen veel beter tot hun recht. De hele uitstraling past bij lingerie,’ aldus de trotse eigenaresse.

Na de opening van woensdag, volgt morgen (zaterdag) nog een officieel moment. Al sinds vorig jaar loopt bij Belle Lingerie vanwege het 5-jarig bestaan een actie voor goede doelen. Van elk aankoopbedrag is enkele maanden lang een percentage beland in de pot voor drie lokale doelen; Stichting Paardrijden Gehandicapten (PGM) De Baander, de Meppeler stichting Trebokama en de Voedselbank. Morgen om 11.30 uur worden de cheques overhandigd. De goede doelen mogen ieder een fraai bedrag van 816,66 euro op hun rekening bijschrijven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.