abonneer nu
 
...
vinkje
DE STELLING
poll
Koopkracht
De koopkracht van de Nederlandse bevolking is in 2017 met 0,5 procent gegroeid. Er werd echter een koopkrachtstijging van 1 procent voorspeld. In de plannen voor Prinsjesdag 2018 staat dat de koopkracht 1,5% stijgt. Onze stelling: ‘Koopkracht omhoog? Ik geloof er niks van…’
...
dossiers
De voetbalkrant 2018 is een uitgave van de Opregte Steenwijker Courant e...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Koloniën van Weldadigheid krijgen mogelijk de werelderfgoedstatus va...
Plus Artikelen
Meppel - Er was eens een dominee die in 1944 in Meppel bivakkeerde. Hij ...
Meppel/Havelte - Wanneer hij tevreden zou zijn? ‘Met een plek bij de e...
Dalfsen - De gemeente Dalfsen gaat onderzoeken wat de mogelijkheden en k...
Zuidwolde - ‘Miljoenen mensen zijn hobbyschrijver, maar hun werk kan n...
...
Meppel

Kok opent expositie bij Secretarie

Geplaatst op maandag 16 april 2018 11:44
  • © Daan Prest

mail

Meppel - Jan Willem Kok heeft zondag de nieuwe expositie geopend in Kunsthuis Secretarie.

De voorzitter en initiatiefnemer van stichting ArtPhy heette bezoekers welkom de kunstwerken te bekijken. De komende drie maanden zijn collagetechnieken binnen de kunst te zien. Tijdens de expositie worden bijna 150 werken van zeven kunstenaars uit het hele land getoond.

Bertus Halfwerk (Blankenham) bewerkt - in de natuur gevonden - voorwerpen. Ron van der Werf (Apeldoorn) beschildert en beplakt op expressieve wijze - in een beperkt kleurenpalet- hout en karton. Birgit Speulman (Jubbega) stelt beelden samen op de computer. Marcel Prins (Jubbega) assembleerde een levensgrote interpretatie van een schilderij van Jeroen Bosch. Het werk van Jens Thiele (Münster) geeft het knippen en scheuren pas prijs als je heel goed kijkt en Mirjam Hagoort (Amsterdam) gebruikt collage van textiel, karton en inkt voor haar architectuur interpretaties.

MEER OVER DIT ONDERWERP

De werken van deze kunstenaars zijn te zien tot en met 8 juli. Kunsthuis Secretarie is geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens de opening van de expositie werd de muziek verzorgd door Rudi Kaldenberg en Jan Bartlema. Tijdens de expositie komen Birgit Speulman en Diny Kiers langs om een workshop te geven. Deze vinden plaats op 13 mei en 24 juni.

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...