abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Nijeveen - Voor de zestiende keer stond het Meezingfestijn Nijeveen zate...
Vollenhove - VENO tegen Havelte, zondagmiddag, ergens tussen kwart voor ...
De Wijk - ‘Wij willen de goeden niet laten lijden onder de kwaden, maa...
Meppel

Kunstevenement Kijk Je Ogen Uit geopend

Geplaatst op vrijdag 28 september 2018 23:11
  • Marcelle van der Leeuw deed de inleiding en opening. © Ebel Zandstra

  • © Ebel Zandstra

  • Leerlingen van Stad en Esch en Dingstede voerden een sketch op. © Ebel Zandstra

pinterestmail

Meppel - Marcelle van der Leeuw heeft in het pand van DConcept Store officieel de Kunstkijkdagen geopend. Tientallen kunstenaars stellen dit weekend hun beste werken op voor de kunstliefhebber, op verrassende locaties in de stad of in hun ateliers.

Maar daar blijft het dit jaar niet bij; naast de 45 kunstenaars van eigen bodem is er, speciaal voor de gelegenheid, ook werk te zien van de Rotterdamse kunstenaar Herman Lamers (bekend van onder meer de Glazen Engel in Zwolle) en zorgen artiesten van Streetart voor een hallucinante 3D stoeptekening.

In het pand van het Drenthe College aan de Kruisstraat is dit jaar voor het eerst Kunst & Kroket. Bezoekers kunnen daar kunst uit de muur trekken. Op het dak van de Albert Hein aan de Grote Akkerstraat is een kunstwerk verrezen, en in de Meppeler etalages is ook het een en ander te zien. Zaterdag speelt de drumband “Sla je slag!” begeleidende muziek en neemt poptroubadour Arnoud Kas op zondag de honneurs waar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.