abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Meppel - Het eerste Drentse Robijn huijs, een inloophuis voor mensen met...
Nijeveen - Nijeveen Live! is terug. Het muzikale evenement vindt plaats ...
Hier komt dan de introductie van een nieuw artikel
Meppel - DOS’46 heeft de afgelopen week korfbalpalen geplaatst op plei...
Meppel

Première Circus Renz Internationaal spectaculair

Geplaatst op Thursday 8 November 2018 21:59
  • © Circus Renz Internationaal

pinterestmail

Meppel - Circus Renz Internationaal startte donderdagmiddag om klokslag vijf uur haar achtdaagse bezoek in Meppel met een daverende show. Het publiek, in een bijna volle tent, genoot van een zeer gevarieerde show met topacts van dieren en mensen.

Pony’s, paarden, buffels, kamelen etc. maakten deel uit van een circusvoorstelling die de meeste bezoekers nog lang zal heugen. Het programma omvatte behalve vele dieren ook topacts gepresenteerd door mensen. Muzikale clowns, jongleurs, acrobaten, vrijheidsdressuren, luchtacrobatiek, rola rola diabolo en vocalisten slaagden er in om, samen met de geur van zaagsel, het echte circusgevoel op te roepen bij het voltallige publiek. Zowel voor jong als voor zitten er in de show wel elementen die het nodige enthousiasme te weeg brengen.

De circusvoorstelling vindt plaats in een 4-mast chapiteau met 700 zitplaatsen op het terrein achter schouwburg Ogterop. Vrijdag 9 en 16 november starten de voorstellingen om 17.00 uur, zaterdag 10 en 17 november om 15.00 uur, donderdag 15 november om 17,00 uur en zondag 11 en 18 november is de starttijd 14.00 uur. De circusliefhebber mag dit festijn zeker niet missen. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.