abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Intocht Sinterklaas
Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Eerst doet hij om 12.00 uur Zaanstad aan en dan gaat hij verder naar Meppel (13.00 uur) en Steenwijk (13.30 uur). Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te gunstig. Onze stelling: Ook tijdens regen gaan we de stad in om de Sint welkom te heten.
dossiers
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Wilhelminaoord – Het ziet er naar uit dat er volgend jaar twee nieuwe ...
Meppel - De kans is redelijk dat een meerderheid van de gemeenteraad ove...
Meppel - Ouders, leerkrachten en leerlingen hebben in 2022 op de basissc...
Meppel - MSC-Amslod begon enkele seizoenen geleden vol goede moed aan de...
Meppel

Première Circus Renz Internationaal spectaculair

Geplaatst op donderdag 8 november 2018 21:59
  • © Circus Renz Internationaal

pinterestmail

Meppel - Circus Renz Internationaal startte donderdagmiddag om klokslag vijf uur haar achtdaagse bezoek in Meppel met een daverende show. Het publiek, in een bijna volle tent, genoot van een zeer gevarieerde show met topacts van dieren en mensen.

Pony’s, paarden, buffels, kamelen etc. maakten deel uit van een circusvoorstelling die de meeste bezoekers nog lang zal heugen. Het programma omvatte behalve vele dieren ook topacts gepresenteerd door mensen. Muzikale clowns, jongleurs, acrobaten, vrijheidsdressuren, luchtacrobatiek, rola rola diabolo en vocalisten slaagden er in om, samen met de geur van zaagsel, het echte circusgevoel op te roepen bij het voltallige publiek. Zowel voor jong als voor zitten er in de show wel elementen die het nodige enthousiasme te weeg brengen.

De circusvoorstelling vindt plaats in een 4-mast chapiteau met 700 zitplaatsen op het terrein achter schouwburg Ogterop. Vrijdag 9 en 16 november starten de voorstellingen om 17.00 uur, zaterdag 10 en 17 november om 15.00 uur, donderdag 15 november om 17,00 uur en zondag 11 en 18 november is de starttijd 14.00 uur. De circusliefhebber mag dit festijn zeker niet missen. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.