abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Nijeveen - Voor de zestiende keer stond het Meezingfestijn Nijeveen zate...
Vollenhove - VENO tegen Havelte, zondagmiddag, ergens tussen kwart voor ...
De Wijk - ‘Wij willen de goeden niet laten lijden onder de kwaden, maa...
Meppel

Première Circus Renz Internationaal spectaculair

Geplaatst op donderdag 8 november 2018 21:59
  • © Circus Renz Internationaal

pinterestmail

Meppel - Circus Renz Internationaal startte donderdagmiddag om klokslag vijf uur haar achtdaagse bezoek in Meppel met een daverende show. Het publiek, in een bijna volle tent, genoot van een zeer gevarieerde show met topacts van dieren en mensen.

Pony’s, paarden, buffels, kamelen etc. maakten deel uit van een circusvoorstelling die de meeste bezoekers nog lang zal heugen. Het programma omvatte behalve vele dieren ook topacts gepresenteerd door mensen. Muzikale clowns, jongleurs, acrobaten, vrijheidsdressuren, luchtacrobatiek, rola rola diabolo en vocalisten slaagden er in om, samen met de geur van zaagsel, het echte circusgevoel op te roepen bij het voltallige publiek. Zowel voor jong als voor zitten er in de show wel elementen die het nodige enthousiasme te weeg brengen.

De circusvoorstelling vindt plaats in een 4-mast chapiteau met 700 zitplaatsen op het terrein achter schouwburg Ogterop. Vrijdag 9 en 16 november starten de voorstellingen om 17.00 uur, zaterdag 10 en 17 november om 15.00 uur, donderdag 15 november om 17,00 uur en zondag 11 en 18 november is de starttijd 14.00 uur. De circusliefhebber mag dit festijn zeker niet missen. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.