abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Nijeveen - Voor de zestiende keer stond het Meezingfestijn Nijeveen zate...
Vollenhove - VENO tegen Havelte, zondagmiddag, ergens tussen kwart voor ...
De Wijk - ‘Wij willen de goeden niet laten lijden onder de kwaden, maa...
Meppel

Dorcas houdt voedselactie

Geplaatst op vrijdag 9 november 2018 12:11
  • Dorcas Voedselactie in Meppel. © Ebel Zandstra

pinterestmail

Meppel - De Dorcas voedselactie wordt vrijdag (vandaag) en zaterdag gehouden. De opbrengst is voor de allerarmsten in Oost-Europa.

In Meppel wordt de actie gehouden bij de Jumbo Koedijkslanden op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. En Jumbo Het Vledder op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Dorcas-vrijwilligers delen voedsellijstjes uit aan het winkelende publiek. Op deze lijstjes staan producten die in de voedselpakketten worden gestopt. De klanten kunnen één of meerdere producten van het lijstje kopen en afgeven aan de vrijwilligers.

Vorig jaar werden tijdens de voedselactie in Nederland ruim 30.000 voedselpakketten ingezameld. Direct na de voedselactie verwerken vrijwilligers de verzamelde goederen tot voedselpakketten. Deze worden vervolgens zo spoedig mogelijk getransporteerd en voor kerstmis uitgedeeld aan de allerarmsten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.