abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Intocht Sinterklaas
Zaterdag komt Sinterklaas aan in Nederland. Eerst doet hij om 12.00 uur Zaanstad aan en dan gaat hij verder naar Meppel (13.00 uur) en Steenwijk (13.30 uur). Helaas zijn de weersvoorspellingen niet al te gunstig. Onze stelling: Ook tijdens regen gaan we de stad in om de Sint welkom te heten.
dossiers
In dit dossier staan alle ontwikkelingen rond de nieuwbouwwijk Nieuwveen...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De aanleg van snel internet in Westerveld lijkt dichterbij dan ooit. Al ...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Wilhelminaoord – Het ziet er naar uit dat er volgend jaar twee nieuwe ...
Meppel - De kans is redelijk dat een meerderheid van de gemeenteraad ove...
Meppel - Ouders, leerkrachten en leerlingen hebben in 2022 op de basissc...
Meppel - MSC-Amslod begon enkele seizoenen geleden vol goede moed aan de...
Meppel

Dorcas houdt voedselactie

Geplaatst op vrijdag 9 november 2018 12:11
  • Dorcas Voedselactie in Meppel. © Ebel Zandstra

pinterestmail

Meppel - De Dorcas voedselactie wordt vrijdag (vandaag) en zaterdag gehouden. De opbrengst is voor de allerarmsten in Oost-Europa.

In Meppel wordt de actie gehouden bij de Jumbo Koedijkslanden op vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. En Jumbo Het Vledder op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Dorcas-vrijwilligers delen voedsellijstjes uit aan het winkelende publiek. Op deze lijstjes staan producten die in de voedselpakketten worden gestopt. De klanten kunnen één of meerdere producten van het lijstje kopen en afgeven aan de vrijwilligers.

Vorig jaar werden tijdens de voedselactie in Nederland ruim 30.000 voedselpakketten ingezameld. Direct na de voedselactie verwerken vrijwilligers de verzamelde goederen tot voedselpakketten. Deze worden vervolgens zo spoedig mogelijk getransporteerd en voor kerstmis uitgedeeld aan de allerarmsten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.