abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Meppel

Sfeervolle editie van Meppel Deelt

Geplaatst op vrijdag 30 november 2018 15:16
  • De meiden van Bollywood verzorgden een danceshow. © Tineke Knorren

  • Bij diverse Meppeler instanties konden bezoekers terecht voor informatie. © Tineke Knorren

pinterestmail

Meppel - Veel mensen kwamen woensdagmiddag af naar de tweede editie van Meppel Deelt in de Grote Kerk. Meppel Deelt is georganiseerd om mensen die het financieel moeilijk hebben te helpen en een fijne middag te bezorgen.

Het initiatief van de Meppeler Uitdaging is samen met het team van de Geweldige Wijk en de studenten van het Ondernemerspunt op poten gezet. 

Ook dit jaar heeft het Meppeler bedrijfsleven genereus gedeeld en gingen de bezoekers met een goedgevulde goodiebag naar huis. Maar voordat dit het geval was, kon men eerst genieten van een kop warme snert of soep met daarbij verschillende lekkernijen. Ondertussen lieten verschillende modellen zien dat je met een kleine beurs ook leuk kan kleden. De enthousiaste Meinou Teijken presenteerde de modechow ‘Hip met de kleine knip’. De kleding hiervoor is beschikbaar gesteld door kledingwinkels uit Meppel en werd later gedeeld.

De meiden van de Bollywood groep verzorgden een prachtige danceshow en clown Sem en circusartiest Anna zorgden voor een lach op het gezicht van iedereen.

CV-check

Bij diverse Meppeler instanties, zoals de Platform Sociaal Domein, Schuldhulpmaatje, Jeugd Sportfonds, Speel-o-theek, Meppel voor Elkaar konden de bezoekers terecht voor informatie en werd er een CV-check aangeboden. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

De Meppeler Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen. De organisatie kijkt terug op een succesvolle middag en verwacht hier volgend jaar een vervolg aan te geven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.