abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Meppel

Sfeervolle editie van Meppel Deelt

Geplaatst op vrijdag 30 november 2018 15:16
  • De meiden van Bollywood verzorgden een danceshow. © Tineke Knorren

  • Bij diverse Meppeler instanties konden bezoekers terecht voor informatie. © Tineke Knorren

pinterestmail

Meppel - Veel mensen kwamen woensdagmiddag af naar de tweede editie van Meppel Deelt in de Grote Kerk. Meppel Deelt is georganiseerd om mensen die het financieel moeilijk hebben te helpen en een fijne middag te bezorgen.

Het initiatief van de Meppeler Uitdaging is samen met het team van de Geweldige Wijk en de studenten van het Ondernemerspunt op poten gezet. 

Ook dit jaar heeft het Meppeler bedrijfsleven genereus gedeeld en gingen de bezoekers met een goedgevulde goodiebag naar huis. Maar voordat dit het geval was, kon men eerst genieten van een kop warme snert of soep met daarbij verschillende lekkernijen. Ondertussen lieten verschillende modellen zien dat je met een kleine beurs ook leuk kan kleden. De enthousiaste Meinou Teijken presenteerde de modechow ‘Hip met de kleine knip’. De kleding hiervoor is beschikbaar gesteld door kledingwinkels uit Meppel en werd later gedeeld.

De meiden van de Bollywood groep verzorgden een prachtige danceshow en clown Sem en circusartiest Anna zorgden voor een lach op het gezicht van iedereen.

CV-check

Bij diverse Meppeler instanties, zoals de Platform Sociaal Domein, Schuldhulpmaatje, Jeugd Sportfonds, Speel-o-theek, Meppel voor Elkaar konden de bezoekers terecht voor informatie en werd er een CV-check aangeboden. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

De Meppeler Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat uitdaagt om maatschappelijk betrokken te ondernemen door stichtingen en verenigingen te ondersteunen. De organisatie kijkt terug op een succesvolle middag en verwacht hier volgend jaar een vervolg aan te geven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.