abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - De gemeente Meppel gaat basisscholen gratis containers aanbiede...
Vollenhove - Voetbalvereniging SV VENO onderzoekt de mogelijkheden naar ...
Giethoorn - Ze hebben een mooi plekje gekregen in de woonkamer, wijst Lu...
Ansen - Het zag er allemaal fantastisch uit op de televisie: uitzending ...
Meppel

Oranjevereniging Nijeveen kijkt terug op 2018

Geplaatst op vrijdag 7 december 2018 09:13
  • © Ebel Zandstra

  • © Ebel Zandstra

pinterestmail

Nijeveen - De Oranjevereniging Nijeveen hield donderdagavond haar jaarvergadering in dorpshuis De Schalle. Met het voorlezen van het jaarverslag met bijpassende foto’s werden de aanwezige leden mee teruggenomen naar de activiteiten van 2018.

Menno van Dijk nam tijdens de vergadering afscheid als bestuurslid. Lisanne van de Belt en Frank Mulder nemen plaats in het bestuur.

Na het formele gedeelte van de vergadering was er tijd voor interactie. Tijdens de Cachot quiz werden er vragen gesteld over de feestweek van het afgelopen jaar. Er werd getest of men goed oplette, een goed geheugen had en snel kon reageren.

Voor het programmaonderdeel ‘Heel Nijeveen Live’, dat wordt gehouden tijdens de feestweek 2019, is het bestuur op zoek naar deelnemers die graag willen zingen samen met een professionele band. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij één van de bestuursleden of via email naar info@oranjeverenigingnijeveen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.