abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Gele hesjes
Na Frankrijk en België zijn er nu ook protesten van 'gele hesjes' in Nederland. De beweging in Nederland is nog niet zo groot, in Meppel waren zaterdag minder dan tien actievoerders op pad. Onze stelling: Ik doe mee met de gele hesjes want de kosten voor levensonderhoud rijzen de pan uit.
dossiers
Het voormalige gebouw van Stad & Esch Zuideinde en de vroegere Zuidersch...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
In de nacht van woensdag 31 oktober op donderdag 1 november ontstond er ...
Plus Artikelen
Meppel - Architect Rob Moritz presenteerde tijdens het gesprek met de co...
Meppel - Met de nieuwe afvalverordening betalen bedrijven in de binnenst...
Meppel - Het is onmogelijk om het gebouw van de Zuiderschool een herbest...
Ruinerwold - De weersvooruitzichten waren somber, maar de harde wind van...
Meppel

Oranjevereniging Nijeveen kijkt terug op 2018

Geplaatst op vrijdag 7 december 2018 09:13
  • © Ebel Zandstra

  • © Ebel Zandstra

pinterestmail

Nijeveen - De Oranjevereniging Nijeveen hield donderdagavond haar jaarvergadering in dorpshuis De Schalle. Met het voorlezen van het jaarverslag met bijpassende foto’s werden de aanwezige leden mee teruggenomen naar de activiteiten van 2018.

Menno van Dijk nam tijdens de vergadering afscheid als bestuurslid. Lisanne van de Belt en Frank Mulder nemen plaats in het bestuur.

Na het formele gedeelte van de vergadering was er tijd voor interactie. Tijdens de Cachot quiz werden er vragen gesteld over de feestweek van het afgelopen jaar. Er werd getest of men goed oplette, een goed geheugen had en snel kon reageren.

Voor het programmaonderdeel ‘Heel Nijeveen Live’, dat wordt gehouden tijdens de feestweek 2019, is het bestuur op zoek naar deelnemers die graag willen zingen samen met een professionele band. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij één van de bestuursleden of via email naar info@oranjeverenigingnijeveen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.