abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Meppel

Mevrouw Frank-Möller 104 jaar

Geplaatst op zondag 21 augustus 2011 10:17
  • Mevrouw Frank met drie medewerkers van Reestoord. © NDC mediagroep/ Wilbert Bijzitter

pinterestmail

Meppel - Mevrouw Frank-Möller uit Meppel is zaterdag 104 jaar geworden. De oudste bewoonster van woonzorgcentrum Reestoord kreeg bezoek van burgemeester Westmaas die haar feliciteerde met het behalen van deze respectabele leeftijd.

Mevrouw Getrud Margarethe Frank-Möller, die nog in goede gezondheid verkeert en het zeer goed kan vinden met het personeel van Reestoord, zag in 1907 in het Duitse Arnstadt het levenslicht. Ze was 20 jaar toen ze naar Nederland kwam. In 1935 verhuisde zij naar Meppel, waar zij haar echtgenoot meneer Frank ontmoette. Mevrouw Frank woonde tot vijf jaar geleden nog zelfstandig in haar woning in de wijk Haveltermade. Hoewel Duits van afkomst, voelt mevrouw Frank zich een echte Meppelse. 'Toen ik eenmaal onder de Meppeler Toren woonde, wilde ik niet meer weg.'

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.