abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Meppel - De kogel is door de kerk. Hoewel het nog een conceptbesluit is,...
Appelscha – Natuurbeheerders, gemeenten en de brandweer moeten elkaars...
Meppel - Dansen, acteren, knutselen en muziek maken; 800 kinderen vermaa...
Meppel - ‘Nog niet klaar, maar wel heel sfeervol.’ Cees Bijl, lid va...
Meppel

Zonnebloem verzorgt nieuwjaarsreceptie voor 90 gasten

Geplaatst op Friday 11 January 2019 13:08
  • Zonnebloem nieuwjaarsreceptie. © Zonnebloem Meppel

pinterestmail

Meppel - Het was woensdag een gezellige drukte in de Poele. De 90 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Meppel wensten elkaar een gelukkig 2019.

Te gast was senioren-entertainer Hans Vesterink. Hij zorgde met zijn zang voor de goede sfeer. Er werd volop meegezongen en zelfs de polonaise gelopen. Hans begeleidde zichzelf op de accordeon of gitaar. Een muzikaal intermezzo op de schuiftrombone zorgde voor een mooie afwisseling. De aangeboden oliebollen gingen er goed in. Ook de knijpertjes, hapjes en drankjes lieten zich goed smaken.

De Zonnebloem afdeling Meppel zet zich al ruim 40 jaar in voor met name oudere inwoners die nog zelfstandig wonen. Regelmatig wordt er een gezellige middag, een bustocht of boottocht georganiseerd en worden meerdere bewoners regelmatig bezocht. Ook belangstelling voor dit werk? Neem contact op met Dineke Nijstad via 0522-255982.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.