abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Meppel

Zonnebloem verzorgt nieuwjaarsreceptie voor 90 gasten

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 13:08
  • Zonnebloem nieuwjaarsreceptie. © Zonnebloem Meppel

pinterestmail

Meppel - Het was woensdag een gezellige drukte in de Poele. De 90 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Meppel wensten elkaar een gelukkig 2019.

Te gast was senioren-entertainer Hans Vesterink. Hij zorgde met zijn zang voor de goede sfeer. Er werd volop meegezongen en zelfs de polonaise gelopen. Hans begeleidde zichzelf op de accordeon of gitaar. Een muzikaal intermezzo op de schuiftrombone zorgde voor een mooie afwisseling. De aangeboden oliebollen gingen er goed in. Ook de knijpertjes, hapjes en drankjes lieten zich goed smaken.

De Zonnebloem afdeling Meppel zet zich al ruim 40 jaar in voor met name oudere inwoners die nog zelfstandig wonen. Regelmatig wordt er een gezellige middag, een bustocht of boottocht georganiseerd en worden meerdere bewoners regelmatig bezocht. Ook belangstelling voor dit werk? Neem contact op met Dineke Nijstad via 0522-255982.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.