abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - Van de 364 kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen, k...
Rouveen - Het raadsexperiment waarbij burgers uit de gemeente Staphorst ...
Meppel - Wat een talenten op het gebied van zang, dans en andere kleinku...
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Meppel

Terug van weggeweest: Nijeveen Live!

Geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 12:29
  • Nijeveen Live! © Ebel Zandstra

pinterestmail

Nijeveen - Nijeveen Live! keert, na het succes in 2015 en 2016, dit jaar terug. Het is onderdeel geworden van de feestweek. Nijeveen Live! wordt gehouden op zaterdag 15 juni.

Het bestuur van de Oranjevereniging Nijeveen is op zoek naar deelnemers, die onder begeleiding van een professionele band, de show willen stelen en voor een groot publiek twee nummers willen zingen in de feesttent. Belangstellenden kunnen tot 31 januari reageren door een filmpje op te sturen, waarna een selectie wordt gemaakt.

Ervaring hebben, is niet nodig. Zowel amateurs als professionals kunnen zich aanmelden. Ook leeftijd is niet belangrijk. Jong en oud is welkom om mee te doen. Uiterlijk 15 februari worden de tien uitverkorenen in kennis gesteld en vanaf dan beginnen de voorbereidingen voor dit muzikale evenement. Het wordt afgesloten met een optreden van Glamourama.

De feestweek Nijeveen wordt gehouden van vrijdag 14 juni tot en met dinsdag 18 juni. Het thema dit jaar is ‘Tiet veur’. Meer informatie over het programma en het aanmelden voor Nijeveen Live! is te vinden op www.oranjeverenigingnijeveen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.