abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Meppel - De kogel is door de kerk. Hoewel het nog een conceptbesluit is,...
Appelscha – Natuurbeheerders, gemeenten en de brandweer moeten elkaars...
Meppel - Dansen, acteren, knutselen en muziek maken; 800 kinderen vermaa...
Meppel - ‘Nog niet klaar, maar wel heel sfeervol.’ Cees Bijl, lid va...
Meppel

Terug van weggeweest: Nijeveen Live!

Geplaatst op zaterdag 12 januari 2019 12:29
  • Nijeveen Live! © Ebel Zandstra

pinterestmail

Nijeveen - Nijeveen Live! keert, na het succes in 2015 en 2016, dit jaar terug. Het is onderdeel geworden van de feestweek. Nijeveen Live! wordt gehouden op zaterdag 15 juni.

Het bestuur van de Oranjevereniging Nijeveen is op zoek naar deelnemers, die onder begeleiding van een professionele band, de show willen stelen en voor een groot publiek twee nummers willen zingen in de feesttent. Belangstellenden kunnen tot 31 januari reageren door een filmpje op te sturen, waarna een selectie wordt gemaakt.

Ervaring hebben, is niet nodig. Zowel amateurs als professionals kunnen zich aanmelden. Ook leeftijd is niet belangrijk. Jong en oud is welkom om mee te doen. Uiterlijk 15 februari worden de tien uitverkorenen in kennis gesteld en vanaf dan beginnen de voorbereidingen voor dit muzikale evenement. Het wordt afgesloten met een optreden van Glamourama.

De feestweek Nijeveen wordt gehouden van vrijdag 14 juni tot en met dinsdag 18 juni. Het thema dit jaar is ‘Tiet veur’. Meer informatie over het programma en het aanmelden voor Nijeveen Live! is te vinden op www.oranjeverenigingnijeveen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.