abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Meppel

Vesterfuif bracht Joop en Trix samen

Geplaatst op maandag 31 januari 2011 14:46
  • Het echtpaar Van Brussel: ‘We vervelen ons nooit.’ © NDC mediagroep

pinterestmail

Meppel – 65 jaar getrouwd waren ze afgelopen zaterdag. Reden genoeg voor burgemeester Westmaas om Jogchem Hendrik van Brussel (91) en Trijntje Hermina Wolterdina Bakker (90) te komen feliciteren.

Het paar hield een receptie in Sociëteit Tivoli. Hun geheim: ‘Gewoon doorgaan, en genoeg bezigheden hebben.’ Beiden vervelen zich nooit. ’Ik kom vaak pas ’s avonds aan het lezen van de krant toe’, zegt Joop. ‘Mijn wandeling om de Reest probeer ik zo vaak mogelijk te maken. Lekker in de frisse lucht.’ Sinds twee jaar rijden ze geen auto meer, maar ook al gaan ze er minder op uit, aan aanloop geen gebrek. ‘Er gaat geen dag voorbij dat er iemand komt.’ Hun kinderen wonen allemaal in het westen, maar komen trouw richting Meppel om hun ouders te bezoeken.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.