abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Watertappunt
Tijdens de koningsspelen op vrijdag 12 april konden basisscholen tappunten voor water winnen. Die binnenwatertappunten worden beschikbaar gesteld door de 10 drinkwaterbedrijven van Nederland. Met de binnenwatertap hoeven leerlingen geen gebruik meer te maken van het toilet om hun bidons of navulbare flesjes te vullen met kraanwater. Onze stelling: Elke school moet zorgen voor een watertappunt om het drinken van kraanwater te bevorderen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Plus Artikelen
Havelterberg - Jonatan Venema uit Havelterberg doet komende zomer mee aa...
Steenwijk - Een bijzondere, en tegelijk indrukwekkende en ontroerende bi...
Meppel - Meppel is al druk aan het voorbereiden. Over iets minder dan ee...
Meppel - Het is vrijdagmiddag rustig in Schouwburg Ogterop. De vorige da...
Meppel

GS Meppel huldigt 4 jubilarissen

Geplaatst op maandag 11 februari 2019 10:36
  • Jubilarissen GS Meppel. © Frens Jansen

pinterestmail

Meppel - Veertig jaar dienstverband bij dezelfde werkgever. Het komt steeds minder vaak voor. Bij GS Meppel zijn vrijdagavond - tijdens de nieuwjaarsborrel - vier jubilarissen in het zonnetje gezet.

De werknemers vierden allen hun 40-jarig dienstverband. Jan van de Bos van de afdeling nieuwbouw vanaf juni 1978, Suris Ramsaran verkoopt onderdelen vanaf januari 1979. Willem Hammer werkt op de reparatie-afdeling sinds oktober 1978. Albert Koobs bemand de werkplaats-receptie vanaf februari 1978.

En dat is nog niet alles. Het afgelopen jaar zijn Tinus Bennink en Sjoerd Berg met pensioen gegaan na 48 jaar bij deze werkgever gewerkt te hebben. Nog steeds werkzaam zijn Martijn de Boer vanaf 1977, Henk Lemmen vanaf 1976, Gerard Piek vanaf 1971 en het langst in actieve dienst is Albert Domine sinds 1970. Deze laatstgenoemde zou het 50-jarig dienstverband kunnen halen. Voor een bedrijf met zo’n 65 werknemers zijn dit mooie cijfers.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.