abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Jongeren van diverse Drentse brandweerkorpsen hebben zaterdag a...
Meppel - Koningsdag in Meppel vindt dit jaar in afgeslankte vorm plaats....
Zuidwolde - Liefhebbers van toptennis kunnen vanaf zondag 7 april terech...
Havelte - De zoektocht naar een enthousiaste horecaondernemer voor het i...
Meppel

Deelnemers Digisterker cursus ontvangen certificaat

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 08:24
  • De cursisten zijn blij met het diploma. © Bibliotheek Meppel

pinterestmail

Meppel - Een groep inwoners uit Nijeveen heeft onlangs met succes de cursus Aan de slag met je Digid afgerond. Bij deze training leren cursisten werken met de e-overheid, zoals de website van de gemeente en Mijn Overheid.

De cursisten zijn blij dat ze de training gevolgd hebben. ‘Je wordt vrijer in het gebruik, in het doen’ vertelde een van de cursisten, terwijl een ander trots vermeld dat ze ‘dingen heeft geleerd die mijn kinderen nog niet wisten!’

De cursus werd gegeven in de bibliotheek Meppel. Naast de cursus Digid, geeft het ook de cursus Klik & Tik, een computertraining voor beginners. Regelmatig organiseert bibliotheek Meppel/Nijeveen een nieuwe reeks cursussen Aan de slag met je Digid of Klik & Tik. Aanmelden kan bij de bibliotheek, via info@bibliotheekmeppel.nl of 088 – 012 84 80.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.