abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Jongeren van diverse Drentse brandweerkorpsen hebben zaterdag a...
Meppel - Koningsdag in Meppel vindt dit jaar in afgeslankte vorm plaats....
Zuidwolde - Liefhebbers van toptennis kunnen vanaf zondag 7 april terech...
Havelte - De zoektocht naar een enthousiaste horecaondernemer voor het i...
Meppel

Natte opening kabelbaan Van der Woudepark

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 09:57
  • In het Van der Woudepark is de kabelbaan in gebruik genomen. © Frens Jansen

  • In het Van der Woudepark is de kabelbaan in gebruik genomen. © Frens Jansen

pinterestmail

Nijeveen - Onder barre omstandigheden is woensdagmiddag in het Van der Woudepark in Nijeveen de nieuwe kabelbaan geopend. Wethouder Henk ten Hulscher knipte het lintje door maar liet de eerste zwaaien over aan de kinderen.

De naastgelegen skeelervereniging had de kantine opengesteld voor een kopje koffie. De opening van de kabelbaan ging gepaard met de plaatsing van tien vogelhuisjes. Ook zijn er twee verwijzingsborden opgehangen.

De Dorpsvereniging Nijeveen is bezig om van het Van der Woudepark een natuurlijke speelplek te maken. De kabelbaan is de eyecatcher. Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan de plaatsing van stepstones, boomstammen en een vlonder. ‘Met de opening van de kabelbaan is nu in ieder geval voor iedereen zichtbaar dat we bezig zijn’, aldus DVN-bestuurslid Marijke van Ramshorst, tevens lid van de werkgroep Van der Woudepark.

MEER OVER DIT ONDERWERP

Vorige week heeft de Dorpsvereniging overleg gehad met de gemeente over het groenbeheer in het Van der Woudepark. In mei zullen enkele proefstukjes anders beheerd worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.