abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Jongeren van diverse Drentse brandweerkorpsen hebben zaterdag a...
Meppel - Koningsdag in Meppel vindt dit jaar in afgeslankte vorm plaats....
Zuidwolde - Liefhebbers van toptennis kunnen vanaf zondag 7 april terech...
Havelte - De zoektocht naar een enthousiaste horecaondernemer voor het i...
Meppel

Tamara de Weijer geeft lezing

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 15:52
  • Tamara de Weijer geeft in de Plataan een lezing. © Ebel Zandstra

  • Tamara de Weijer geeft in de Plataan een lezing. © Ebel Zandstra

pinterestmail

Meppel - Huisarts Tamara de Weijer gaf woensdag een lezing, in samenwerking met de bibliotheek en boekhandel Bruna Meppel, in een goed gevulde grote zaal in De Plataan.

Ze is de auteur van de bestseller ‘Eet beter in 28 dagen’. Ze gaf een presentatie en beantwoordde vragen uit het publiek beantwoorden. Aan het eind van de avond konden belangstellenden haar boek kopen en laten signeren.

Als onafhankelijk huisarts heeft zij veel onderzoek gedaan naar de effecten van voeding op (chronische) aandoeningen, zoals diabetes type 2 en hoge bloeddruk. Zij helpt in haar eigen praktijk veel patiënten gezonder en fitter te worden door goed te kijken naar het voedingspatroon en hun leefstijl.

In het tv-programma ‘Hoe word ik 100’ heeft zij de zes deelnemers van het programma begeleid naar een gezondere leefstijl In januari 2017 is ze op de Voedseltop benoemd tot ambassadeur van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Dit actieplan is opgericht om de groenten- fruitconsumptie in Nederland te vergroten bij bedrijven, scholen en kinderdagverblijven.

Zij is regelmatig te gast bij RTL Late Night om over de mogelijkheden van voeding en leefstijl als medicijn te praten en werkt momenteel mee aan het programma Dokters van Morgen van de AVRO-Tros.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.