abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Zoektocht Willeke Dost levert niets op

Geplaatst op vrijdag 24 september 2010 09:15
mail

Koekange - De opgravingen bij de boerderij in het Drentse Koekange, waar de 15-jarige Willeke Dost in de nacht van 14 op 15 januari 1992 verdween, heeft niets opgeleverd. Dit maakte een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekend.

De voormalige stortplaats werd deze week in opdracht van het OM afgegraven. Er werden geen sporen van het verdwenen meisje gevonden. Eerdere opgravingen in juni, rond de boerderij van de pleegouders van Willeke Dost, hadden evenmin resultaat. Justitie doet sinds 2009 opnieuw onderzoek naar de verdwijning van Willeke. Dit onderzoek leidde in juni tot de aanhouding van de pleegmoeder en -broer. Beiden werden kort na hun aanhouding weer op vrije voeten gesteld. Volgens de woordvoerster blijven zij verdacht zolang het onderzoek loopt. Er staan geen nieuwe afgravingen gepland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers