abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Regio

Zoektocht Willeke Dost levert niets op

Geplaatst op vrijdag 24 september 2010 09:15
mail

Koekange - De opgravingen bij de boerderij in het Drentse Koekange, waar de 15-jarige Willeke Dost in de nacht van 14 op 15 januari 1992 verdween, heeft niets opgeleverd. Dit maakte een woordvoerster van het Openbaar Ministerie (OM) donderdag bekend.

De voormalige stortplaats werd deze week in opdracht van het OM afgegraven. Er werden geen sporen van het verdwenen meisje gevonden. Eerdere opgravingen in juni, rond de boerderij van de pleegouders van Willeke Dost, hadden evenmin resultaat. Justitie doet sinds 2009 opnieuw onderzoek naar de verdwijning van Willeke. Dit onderzoek leidde in juni tot de aanhouding van de pleegmoeder en -broer. Beiden werden kort na hun aanhouding weer op vrije voeten gesteld. Volgens de woordvoerster blijven zij verdacht zolang het onderzoek loopt. Er staan geen nieuwe afgravingen gepland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers