abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Onderzoeksteam gaat graven naar sporen Willeke Dost in vuilstort

Geplaatst op maandag 6 september 2010 10:38
mail

Koekange - Het onderzoeksteam in de zaak Willeke Dost gaat binnen enkele weken graven op de voormalige vuilstort achter de boerderij waar Willeke woonde. Het team wil uitsluiten dat het lichaam van Willeke Dost hier ligt. Over de exacte datum van het graven worden geen mededelingen gedaan.

Op een terrein achter de boerderij van de pleegouders van Willeke Dost zijn op 5 augustus jl. diverse bodemmonsters meegenomen voor onderzoek. De resultaten van deze bodemanalyse zijn nu bekend. Uit de bodemanalyse blijkt dat het terrein een voormalige vuilstort is geweest. De bodem is niet zo verontreinigd dat er speciale beschermingsmaatregelen nodig zijn voor het doorzoeken van het terrein.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers