abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Opnieuw gezocht naar sporen Willeke Dost

Geplaatst op dinsdag 29 juni 2010 09:41
mail

Koekange - Er is maandag opnieuw, zonder resultaat, gezocht naar sporen van de verdwenen Willeke Dost. Een forensisch archeoloog en een speciaal politieteam hebben het onderzoek op verschillende locaties uitgevoerd. Waar er precies gezocht is, wil justitie niet zeggen.

Verschillende locaties, die zijn getraceerd met behulp van getuigenverklaringen, zijn onderzocht. Familieleden van Willeke deden onlangs een oproep om het afvalterrein achter de boerderij van de pleegouders van te onderzoeken. Begin deze maand hield justitie al een grootschalig onderzoek in en om de boerderij van de pleegouders, waar het 15-jarige meisje in 1992 spoorloos verdween. Ook dat onderzoek leverde niks op.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers