abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Regio

Opnieuw gezocht naar sporen Willeke Dost

Geplaatst op dinsdag 29 juni 2010 09:41
mail

Koekange - Er is maandag opnieuw, zonder resultaat, gezocht naar sporen van de verdwenen Willeke Dost. Een forensisch archeoloog en een speciaal politieteam hebben het onderzoek op verschillende locaties uitgevoerd. Waar er precies gezocht is, wil justitie niet zeggen.

Verschillende locaties, die zijn getraceerd met behulp van getuigenverklaringen, zijn onderzocht. Familieleden van Willeke deden onlangs een oproep om het afvalterrein achter de boerderij van de pleegouders van te onderzoeken. Begin deze maand hield justitie al een grootschalig onderzoek in en om de boerderij van de pleegouders, waar het 15-jarige meisje in 1992 spoorloos verdween. Ook dat onderzoek leverde niks op.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers