abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Tante Willeke Dost wil onderzoek op oud afvalterrein

Geplaatst op Friday 18 June 2010 14:23
mail

Koekange - Lammie Dost, de tante van de in 1992 verdwenen Willeke Dost, vindt dat er gezocht moet worden naar lichaamsresten op het afvalterrein dat vroeger achter de boerderij aan de Koekanger Dwarsdijk lag.

Dat zei advocaat Richard van der Weide van de tante vrijdag. Achter de boerderij in Koekange is volgens de advocaat een groot stuk land waar vroeger afval als elektronica en witgoed werd gedumpt. 'Wij hebben het vermoeden dat Willeke nadat zij is vermoord, daar is gedumpt', aldus Van der Weide. De raadsman dringt er bij de officier van justitie van Assen op aan het terrein te onderzoeken. Vorige week bleek dat de zoektocht van justitie naar menselijke resten rondom de boerderij van de pleegmoeder van het meisje geen resultaten heeft opgeleverd. De begin juni gearresteerde 66-jarige pleegmoeder Herna M. en 38-jarige pleegbroer Bart M. zijn woensdag vrijgelaten, maar zijn nog wel verdachte in de zaak.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers