abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Plus Artikelen
Havelte - Een jaar later dan oorspronkelijk de bedoeling, maar vanaf don...
Ruinen - Nog maar een paar jaar geleden leek de toekomst van het zwembad...
Eesveen – Het begon enkele weken geleden met een terloopse opmerking v...
Staphorst - Het was vorige week woensdag Boomfeestdag én Biddag voor G...
Regio

Tante Willeke Dost wil onderzoek op oud afvalterrein

Geplaatst op Friday 18 June 2010 14:23
mail

Koekange - Lammie Dost, de tante van de in 1992 verdwenen Willeke Dost, vindt dat er gezocht moet worden naar lichaamsresten op het afvalterrein dat vroeger achter de boerderij aan de Koekanger Dwarsdijk lag.

Dat zei advocaat Richard van der Weide van de tante vrijdag. Achter de boerderij in Koekange is volgens de advocaat een groot stuk land waar vroeger afval als elektronica en witgoed werd gedumpt. 'Wij hebben het vermoeden dat Willeke nadat zij is vermoord, daar is gedumpt', aldus Van der Weide. De raadsman dringt er bij de officier van justitie van Assen op aan het terrein te onderzoeken. Vorige week bleek dat de zoektocht van justitie naar menselijke resten rondom de boerderij van de pleegmoeder van het meisje geen resultaten heeft opgeleverd. De begin juni gearresteerde 66-jarige pleegmoeder Herna M. en 38-jarige pleegbroer Bart M. zijn woensdag vrijgelaten, maar zijn nog wel verdachte in de zaak.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers