abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Regio

Dorpshuis De Barg`n heropend

Geplaatst op vrijdag 16 mei 2008 21:22
  • Een+feestelijke+avond+in+het+nieuwe+dorpshuis.+Foto%3A+Frens+Jansen%29 © NDC mediagroep

  • Wethouder+Damming+mocht+een+bord+onthullen. © NDC mediagroep

pinterestmail

BERGHUIZEN - Dorpshuis De Barg`n is vanavond officieel heropend. Het afgelopen jaar is de kleine zaal uitgebreid om aan de vraag om meer ruimte te kunnen voldoen. Voorzitter van Stichting Dorpshuis Berghuizen, Albert Jan Nijland, en wethouder Bert Damming van gemeente De Wolden namen de opening voor hun rekening.

Dorpshuis De Barg`n in Berghuizen stroomde vanavond vol met belangstellenden. De bezoekers werden buiten al opgewacht door de leden van malletband De Bergklanken. De muzikanten waren eigenlijk ook de aanleiding voor de uitbreiding van het De Barg`n. De kleine zaal van het dorpshuis was ook echt veel te klein geworden om de muzikanten en al hun instrumenten te kunnen bergen. Een financiele toezegging van de gemeente, ruim veertigduizend euro, betekende dat de eerste hobbel om honderdduizend euro op tafel te krijgen was genomen. Door giften van het VSB-Fonds, Oranje-fonds, Stichting Van der Sandheuvel Sobbe en een eigen bijdrage van de stichting kon de uitbreiding betaald worden. Met zo`n zeventig vierkante meter extra ruimte kan De Barg`n voorlopig weer even vooruit.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.