abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Nijeveen - Voor de zestiende keer stond het Meezingfestijn Nijeveen zate...
Vollenhove - VENO tegen Havelte, zondagmiddag, ergens tussen kwart voor ...
De Wijk - ‘Wij willen de goeden niet laten lijden onder de kwaden, maa...
Regio

Uitbreiding Westerbouwlanden Noord

Geplaatst op maandag 16 april 2018 17:09
  • © Rieks Folkerts

pinterestmail

Nieuwleusen - Nu de woonwijk Westerbouwlanden Noord aan de zuidzijde van de Beatrixlaan bijna volgebouwd is, heeft de gemeente Dalfsen de plannen voor uitbreiding aan de andere kant van de weg gemaakt: Westerbouwlanden Noord fase 2.

Er wordt gestart in de hoek noordzijde Beatrixlaan/westerzijde Bosmansweg. Een ontwerp beeldkwaliteitsplan ligt nu ter inzage. De bedoeling is dat de eerste inschrijving voor bouwkavels in mei start. In een toelichting zegt de gemeente dat het een wijk moet worden met een eigen gezicht waar bewoners zich prettig voelen, zowel in als buiten de woning.

De eerste werkzaamheden in het gebied zijn al gestart, een aantal bomen is verwijderd en een kleine ruimte is afgezet voor de werkers die alles voorbereiden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.