abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
AliPay
Ondernemers in Steenwijkerland en ook Meppel Taxi maken gebruik van AliPay om Chinese toeristen te laten betalen. AliPay heeft grote ambities om Europa te veroveren. Onze stelling: Als ik bij winkels via mijn telefoon kan betalen met AliPay, ben ik bereid om dat te doen.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Giethoorn - Ze hebben een mooi plekje gekregen in de woonkamer, wijst Lu...
Ansen - Het zag er allemaal fantastisch uit op de televisie: uitzending ...
Meppel - Albert Jan Vos zit er aan te denken om twee extra zalen te bouw...
Emmeloord / Rogat - Het rallyteam van Pierre Brouwer uit Rogat en naviga...
Regio

Andries Heidema beëdigd als Commissaris van de Koning in Overijssel

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 11:48
  • Andries Heidinga is beëdigd als Commissaris van de Koning in Overijssel. © Klaas Brinkman

  • Tijdens een buitengewone vergadering van Provinciale Staten droeg waarnemend Commissaris van de Koning Boele Staal de voorzittershamer over aan Andries Heidema. © Provincie Overijssel

pinterestmail

Zwolle - Andries Heidema (56) is de nieuwe Commissaris van de Koning in Overijssel. Woensdagmiddag 11 juli heeft hij de hamer als Commissaris van de Koning van aftredend Commissaris Boele Staal overgenomen.

Heidema, woonachtig in Diepenveen, wil graag kennis maken met Overijssel, met haar inwoners en bezienswaardigheden. Tijdens zijn installatie gaf Heidema nadrukkelijk aan er te willen zijn voor alle Overijsselaars: “De grootste uitdaging is om mensen zich thuis te laten voelen. Niet alleen fysiek, zoals een dak boven je hoofd, eten en drinken, thuis is ook gezien en gewaardeerd worden. Ontmoeting van mens tot mens is daarvoor van groot belang.” 

De provincie doet een oproep aan alle inwoners: Met welk evenement, welke mensen, welke plek moet Andries Heidema echt kennismaken? Speciaal hiervoor is een website gelanceerd tijdens de installatievergadering, waarop inwoners de Commissaris kunnen uitnodigen voor plekken die hij zeker moet gaan bezoeken en mensen die hij echt moet spreken. 

Grote en kleine suggesties: ze zijn allemaal van harte welkom. Je kunt je reactie hier achter laten en dan kan het zo maar zijn dat de Commissaris bij jou op de stoep staat.

www.commissarisenoverijssel.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.