abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Actiegroep roept op om mee te denken over de toekomst van de luchtvaart

Geplaatst op dinsdag 6 november 2018 11:53
  • Werkgroep Ongeruste Oldemarkers en Omgeving. © Aangeleverde foto

pinterestmail

Oldemarkt - De werkgroep Ongeruste Oldemarkers en Omgeving (OO & O) roept iedereen op om mee te doen aan de meningsvorming over de ontwikkelingen in de luchtvaart.

De werkgroep kijkt terug op een geslaagde informatieavond in oktober over gevolgen van de mogelijke uitbreiding van Lelystad Airport. De experts Wim Liesker (luchtvaartdeskundige), Leonard Beijderwellen (arts/onderzoeker ultra-fijnstof en geluid) en raadslid André Bus gaven ieder hun visie op de ontwikkelingen.

De werkgroep raadt de mensen die niet aanwezig konden zijn, aan om de documentaire Lelystad airport in nevelen gehuld van Rob de Wind op YouTube te bekijken.

Bovendien kan iedereen op internet zijn of haar mening kenbaar maken https://www.omgevingsraadschiphol.nl/geef-uw-mening/

Daarnaast biedt de werkgroep posters, stickers en een voorbeeld voor een protestbrief aan. Indien u deze wilt ontvangen, mail dan naar: ongerusteoldemarkers@ziggo.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.