abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Plus Artikelen
Meppel - Het was april 1987 toen Klaas Jan Schoemaker het been brak van ...
Zuidwolde - Wat doe je als je eens iets speciaals voor je klanten wilt d...
Steenwijk - De Grote of Sint-Clemenskerk in Steenwijk moet een nieuw thu...
Dwingeloo - De verhuisdozen staan klaar, de muren van het kantoor in De ...
Regio

Justitie moet besluit nemen in zaak Dost

Geplaatst op maandag 7 november 2011 13:46
mail

Assen/Koekange - Justitie moet voor 1 januari een besluit nemen in de zaak Willeke Dost. Dat heeft de rechtbank in Assen maandag beslist. De 15-jarige Willeke verdween in de nacht van 14 op 15 januari 1992 in het Drentse Koekange, waar zij destijds bij een pleeggezin woonde. Sindsdien wordt het meisje vermist.

In juni 2010 werden de pleegmoeder en -broer van Willeke opgepakt op verdenking van betrokkenheid in deze verdwijning. Een week later mochten ze weer naar huis, maar ze bleven wel verdachten in de zaak. Het verzoek bij de rechtbank in Assen werd ingediend door de raadslieden die de pleegmoeder- en broer bijstaan in deze zaak. 'We hadden al zo'n tijd niets meer gehoord. De onzekerheid bleef in deze bijzondere zaak die veel in de publiciteit is geweest. We willen weten waar we aan toe zijn', meldde Vincent Wolting, de raadsman van de pleegbroer.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers