abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Justitie moet besluit nemen in zaak Dost

Geplaatst op Monday 7 November 2011 13:46
mail

Assen/Koekange - Justitie moet voor 1 januari een besluit nemen in de zaak Willeke Dost. Dat heeft de rechtbank in Assen maandag beslist. De 15-jarige Willeke verdween in de nacht van 14 op 15 januari 1992 in het Drentse Koekange, waar zij destijds bij een pleeggezin woonde. Sindsdien wordt het meisje vermist.

In juni 2010 werden de pleegmoeder en -broer van Willeke opgepakt op verdenking van betrokkenheid in deze verdwijning. Een week later mochten ze weer naar huis, maar ze bleven wel verdachten in de zaak. Het verzoek bij de rechtbank in Assen werd ingediend door de raadslieden die de pleegmoeder- en broer bijstaan in deze zaak. 'We hadden al zo'n tijd niets meer gehoord. De onzekerheid bleef in deze bijzondere zaak die veel in de publiciteit is geweest. We willen weten waar we aan toe zijn', meldde Vincent Wolting, de raadsman van de pleegbroer.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers