abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Vaccineren
Bol.com moet stoppen met het onder de aandacht brengen van niet-wetenschappelijke boeken waarin wordt betoogd dat kinderen niet gevaccineerd moeten worden. Dat vindt staatssecretaris Blokhuis. Volgens Blokhuis staan er "keiharde leugens en klinkklare onzin" in de boeken. Onze stelling: het is goed dat de staatssecretaris omstreden publicaties wil weren uit het winkelaanbod.
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
Plus Artikelen
Meppel - Van de 364 kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen, k...
Rouveen - Het raadsexperiment waarbij burgers uit de gemeente Staphorst ...
Meppel - Wat een talenten op het gebied van zang, dans en andere kleinku...
Meppel - De 118 jaar oude klipper-aak Liberté, het pannenkoekenschip va...
Regio

St. Martinusschool opent tweede locatie

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 11:44
  • Kinderen mochten een naam bedenken voor de locatie. Het werd 'De Mantel'. © St. Martinusschool

pinterestmail

Vollenhove - De St. Martinusschool in Vollenhove heeft tijdens de nieuwjaarsviering een tweede locatie in gebruik genomen, ‘De Mantel’. Het huidige gebouw werd te krap voor het aantal leerlingen. Daarom besloot de school drie extra lokalen aan de overkant van de straat te huren.

Groep 8 is verhuisd naar de nieuwe locatie en ook zijn er de eerste kleutergymlessen gegeven. Een kleuter vindt het een hele mooie zaal, ‘lekker dicht bij groep 8.’ Groep 8 is ook blij met de extra ruimte. Vieringen kunnen weer in de eigen school plaats vinden er is meer plaats voor zelfstandig werken en leren in kleinere groepjes.

De kinderen mochten een naam bedenken voor de nieuwe locatie. De leerlingenraad heeft hierop een keuze gemaakt, welke feestelijk bekend werd gemaakt. Tijdens de viering heeft directeur Jeanette Masteling een lintje doorgeknipt, zodat de extra locatie officieel geopend werd. Daarna hebben alle leerkrachten samen met de leerlingen een toast uitgebracht om dit feestelijke moment te vieren. ‘s Middags waren ouders uitgenodigd om locatie “de Mantel” te komen bekijken.

Alle klassen hebben een aantal goede voornemens voor 2019 bedacht en deze werden tijdens de nieuwjaarviering in het nieuwe speellokaal gepresenteerd.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.