abonneer nu
vinkje
DE STELLING
poll
Tekort aan medicijnen
Het tekort aan geneesmiddelen in Nederland is in 2018 weer gestegen, blijkt uit cijfers van de apothekers. Dat zou komen doordat ‘we’ voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. ,,Als de gemiddelde prijs wat hoger is, wordt Nederland aantrekkelijker voor fabrikanten", zegt Eric Janson, directeur van de beroepsvereniging van apothekers. Onze stelling: beschikbaarheid van medicijnen is belangrijker dan de prijs.
dossiers
Schiphol wil in de toekomst ongeveer 10.000 vluchten naar Lelystad Airpo...
De Coöperatie Wij Duurzaam Staphorst mag van de gemeente windmolens gaa...
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Talen Recycling en de gemeente Staphorst hebben een conflict over de gro...
Plus Artikelen
Zuidwolde - Honderden en misschien wel een paar duizend vrouwen en meisj...
Meppel / Balkbrug - In zeven dagen tijd ruim 7.000 kilometer door Scandi...
Rouveen - Inwoners uit Staphorst van 18 jaar en ouder mogen bepalen wat ...
Meppel - Behalve haar diploma van de opleiding Producten, Installeren en...
Regio

Advocate: dossier Willeke Dost mag kast niet in

Geplaatst op Wednesday 21 November 2012 22:09
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Leeuwarden/Koekange - Er zijn te veel open einden in het dossier 'Willeke Dost', vindt advocate Esther Vroegh. Zij staat Klaasje Wopken, de tante van het in 1992 verdwenen meisje Willeke Dost, juridisch bij.

Bij zoveel vragen mag het dossier volgens haar niet voorgoed de kast in worden geschoven. Woensdag diende daarom de beklagprocedure artikel 12 bij het hof in Leeuwarden. Een beklag tegen de beslissing van het openbaar ministerie om het dossier voorlopig te seponeren. 'Alleen bij nieuwe bevindingen of aanwijzingen die een verder onderzoek rechtvaardigen, wordt het dossier weer uit de kast gepakt.' Voor het einde van dit jaar beslist het hof of justitie de zaak opnieuw onder de loep moet nemen of niet. Mits het hof het nodig vindt om de pleegmoeder en –broer van Willeke nogmaals aan de tand te voelen. 'Dan schuift de beslissing door naar begin volgend jaar.' Lees ook: 'Nabestaanden hopen op heropening onderzoek Willeke Dost': http://www.meppelercourant.nl/?n_id=266490

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Meppeler Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
DOSSIERS dossiers